Sista ansökningsdag har passerat
Diakonistiftelsen Samariterhemmet logo

Arbetsgivare Diakonistiftelsen Samariterhemmet

Region Uppsala län

Bransch Hälso- och sjukvård

Sista ansökningsdag 2022-05-20

 2 sommarvikarier till Hemvården, Samariterhemmet diakoni

Vi är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 90 personer inom social och diakonal verksamhet, vård och omsorg, hotell och konferens, fastigheter samt utbildning. Våra verksamheter finns mycket centralt i Uppsala. 

Vår Hemvård är en liten enhet bestående av ca 15 anställda och ett 40-tal kunder. Idag bor de flesta av våra kunder i Samariterhemmets egna hus, centralt i Uppsala. Under dagtid finns tillgång till sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Om tjänsterna

Vi söker just nu 2 omvårdnadspersonal för sommarvikariat. Tillträde i form av inskolning snarast och med schema på 75 % från v 26 – v 32. Arbetstiderna, liksom arbetspassens längd varierar. Arbetet innebär dag- och kvällspass såväl vardagar som helger.

Arbetsuppgifter

Personlig omvårdnad, aktivering, social omsorg, städning och service utifrån den enskildes behov. Tillsammans med övriga i teamet bidrar du till att den äldre får livskvalitet och ett värdigt liv utifrån de egna förutsättningarna. Anhöriga är en viktig del i arbetet och vi vill att du bidrar till goda anhörigkontakter.

Kompetens

Gärna undersköterskeutbildning eller erfarenhet av Hemvård. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och kunna ta dig fram via cykel.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med äldre personer, vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga.

Upplysningar

David Ragvals, verksamhetschef för hemvården, 0730-59 59 99

david.ragvals@samariterhemmet.se  och HR -ansvarig Marie Nordwall

marie.nordwall@samariterhemmet.se

Urval sker löpande så ansök omgående om du är intresserad eller senast den 20 maj 2022.

Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Gärna undersköterskeutbildning eller erfarenhet av Hemvård.

  • Goda kunskaper i svenska språket

  • Kunna ta dig fram via cykel

Meriterande

  • Ha ett genuint intresse för att arbeta med äldre personer,

  • Vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga