Diakonistiftelsen Samariterhemmet logo

Arbetsgivare Diakonistiftelsen Samariterhemmet

Region Uppsala län

Bransch Hälso- och sjukvård

Sista ansökningsdag 2021-08-11

Fysioterapeut/sjukgymnast till Samariterhemmet Diakoni

Vi är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 90 personer inom social och diakonal verksamhet, vård och omsorg, hotell och konferens, fastigheter samt utbildning. Våra verksamheter finns mycket centralt i Uppsala.

Om tjänsten

Vi vill förstärka vårt rehab-team och söker därför en fysioterapeut/sjukgymnast på 20 - 30% från den 1 september 2021 och tillsvidare. Den här deltiden passar dig som redan har en deltid och vill jobba mer, har egen verksamhet och vill komplettera med en deltid eller dig som av någon anledning bara vill jobba 20%. Vi hoppas att du finns!

Samariterhemmets kännetecken på god vård och omsorg är Hopp och livsglädje, Värdighet, Gemenskap, Helhet och Service. Demensenheterna är Silviacertifierade sedan våren 2017. Vi strävar aktivt efter att ge de äldre en meningsfull tillvaro och arbetar utifrån ett väl utarbetat aktivitetskoncept.

 Arbetsuppgifter

I arbetet ingår sedvanliga fysioterapeutuppgifter och du ingår i det tvärprofessionella teamet kring våra boende. Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetsterapeut och sjuksköterskor. Du handleder omvårdnadspersonal i ett funktionsbevarande arbetssätt och är med och skapar en meningsfull och aktiv vardag för de äldre. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad, hälso- och sjukvård. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och lätt för att samarbeta med andra aktörer. Du fungerar som kunskapsförmedlare i mötet med övrig omvårdnadspersonal och anhöriga.

Upplysningar om tjänsten

Verksamhetschef Vård och omsorg, Marie Simas Nordberg 073-027 57 87 marie.simas@samariterhemmet.se

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Krav

Du ska vara leg fysioterapeut eller sjukgymnast. 

Meriterande

Meriterande är erfarenhet av demensvård och rehabilitering i hemmet. Vi ser gärna att du har kunskaper inom IT- systemen Safedoc, Prator, Senior Alert och BPSD