Platsannonsbild höger

Om arbetsgivaren - ByggConstruct AB

ByggConstruct AB är ett av Mellansveriges större ägarledda byggföretag med en omsättning på ca 850 miljoner kronor. Vi är specialiserade på byggnationer inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Idag är vi drygt 185 egna anställda och vill gärna bli fler som bygger ansvarsfullt och hållbart, samtidigt som vi har roligt när vi gör det.

ByggConstruct AB logo

Arbetsgivare ByggConstruct AB

Region Västmanlands län, Uppsala län

Bransch Administration, ekonomi, juridik, Bygg och anläggning

Sista ansökningsdag 2021-06-27

Om arbetsgivaren - ByggConstruct AB

ByggConstruct AB är ett av Mellansveriges större ägarledda byggföretag med en omsättning på ca 850 miljoner kronor. Vi är specialiserade på byggnationer inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Idag är vi drygt 185 egna anställda och vill gärna bli fler som bygger ansvarsfullt och hållbart, samtidigt som vi har roligt när vi gör det.

Projektassistent

Nu söker vi en Projektassistent till ett längre projekt inom allmännyttan i Enköping. Din uppgift är att hjälpa oss att leverera bästa möjliga service, både internt och externt. Jobbet innebär en stor variation av arbetsuppgifter i ett engagerat och roligt team. Därför söker vi dig som har lätt för att kommunicera med människor, är flexibel och är en klippa när det gäller struktur och noggrannhet i arbetet.

Om rollen

Som Projektassistent finns du där för att stöttar du platscheferna med arbetsuppgifter kopplade till det pågående projektet. Det betyder att dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. I rollen kommer du att ha stor kontakt med hyresgäster. Det kan gälla nyckelhanteringar, aviseringar och att informera de boende på olika sätt. Du kommer även att arbeta mycket med dokumentation, i form av t ex protokollskrivning och fotografering. 

Jobbet innebär att du arbetar nära dina kollegor på ByggConstruct, men även beställaren av projektet. 

Du utgår från kontoret i Enköping, men resor både till arbetsplatser inom projektet såväl som till ByggConstructs olika kontor kan förekomma.

Om dig 

Vi vill att du har flera års arbetslivserfarenhet från en administrativ roll och du är van att hantera många kontakter. Har du utbildning eller erfarenhet från antingen bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande. Du kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Behärskar du andra språk utöver dessa är det meriterande. Du är även en systemkunnig person som tycker att teknik är ett bra hjälpmedel i ditt arbete. Du har erfarenhet av Office-paketet. Tjänsten kräver B-körkort. 

Eftersom tjänsten innebär att du har kontakt med många olika parter bör du ha en mycket god kommunikativ förmåga, samt vara van att kommunicera med olika typer av människor. Tjänsten innebär många olika typer av arbetsuppgifter och arbetsdagen kan snabbt ändras, vilket kräver att du är flexibel och anpassningsbar. Du har ett helhetsperspektiv och hjälper gärna till där det behövs.

Varför arbeta hos ByggConstruct? 

Hos oss på ByggConstruct är du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Vårt dagliga fokus är goda kundrelationer, långsiktighet, och kvalitet! Organisationen är strukturerad med välfungerande och inarbetade system, vilket ger oss ett bra internt stöd. Företagskulturen präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar. Alla är en del av ByggConstruct och alla medarbetare ställer upp på de värderingar vi står för.

ByggConstruct är en del av samhället och samhället är en del av oss. Vi vill ta vårt ansvar för att bygga ett tryggt, rättvist och hållbart samhälle. Därför vill vi bidra till ökad attraktivitet för de människor som arbetar, lever och bor på de platser där vi verkar. Bland annat samarbetar vi med olika idrottsföreningar på olika nivåer, liksom i kultur- och humanitära projekt. På så sätt tror vi att vi bidrar vi till ett mänskligare och rättvisare samhälle, bygger ett starkare varumärke och blir en attraktivare arbetsgivare.

Övrig information

Tjänsten är en projektanställning på heltid fram till v. 16 2022 med möjlighet till förlängning. Möjlighet till deltid finns.

Sista ansökningsdag är 27 juni men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vid frågor kontakta Kemmie Hansson på 018-470 71 06 eller kemmie.hansson@jobbet.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Flera års arbetslivserfarenhet från en administrativ roll och du är van vid många kontaktytor.
  • Svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Erfarenhet av Office paketet
  • B-körkort

Meriterande

  • Utbildning eller erfarenhet av antingen bygg eller fastighet
  • Övriga språk