Servicetekniker Bilteam Östhammar
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Bilteam Östhammar AB

Bilteam Östhammar AB är en auktoriserad fullserviceanläggning för Skoda och Volkswagen. Vi säljer nya och begagnade bilar, vi har en serviceverkstad, komplett däckverkstad som ingår i First Stop kedjan samt en skadeverkstad. Vi finns i Östhammar i Norra Roslagen!

Bilteam Östhammar AB logo

Arbetsgivare Bilteam Östhammar AB

Region Uppsala län

Bransch Installation, drift, underhåll, Tekniskt arbete

Sista ansökningsdag 2023-09-24

Om arbetsgivaren - Bilteam Östhammar AB

Bilteam Östhammar AB är en auktoriserad fullserviceanläggning för Skoda och Volkswagen. Vi säljer nya och begagnade bilar, vi har en serviceverkstad, komplett däckverkstad som ingår i First Stop kedjan samt en skadeverkstad. Vi finns i Östhammar i Norra Roslagen!

Servicetekniker

Motorbranschen står inför en spännande framtid då vi är i full gång att ställa om inför en bransch där elektrifiering och digitalisering står högt på agendan. Nu söker vi en driven och engagerad servicetekniker till vårt bilteam!

Om oss och tjänsten

Vi är en auktoriserad fullserviceanläggning för Skoda och Volkswagen och är idag totalt 38 anställda på Bilteam Östhammar. Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng på serviceverkstaden. Som servicetekniker hos oss kommer dina arbetsuppgifter innebära service, underhåll, felsökning samt reparationer. Du kommer att bli en del av ett team bestående av 8 tekniker där vi alla bidrar med god stämning till gruppen.

Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas i din roll som tekniker. Självklart erbjuder vi dig en bra introduktion och utbildning i våra varumärken Skoda och Volkswagen för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt.

Om dig

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning i grunden. Du bör ha goda systemkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du dessutom kunskaper inom HVT (Högvoltsteknik) och/eller AC-reparationer ser vi det som meriterande.

Som person är du effektiv, noggrann och kan arbeta under tidspress. Du är driven och engagerad med en vilja att utvecklas, både i din roll som tekniker och tillsammans med oss som bolag. 

Vårt erbjudande

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet som består av duktiga kollegor och en god stämning.

Övrigt

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

Arbetstid: Vardagar, dagtid.

Lön: Fast månadslön.

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Servicechef Daniel Hesselgren på 0173-168 64.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Fordonsteknisk utbildning
  • Goda systemkunskaper
  • God förmåga att uttrycka dig väl på svenska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Kunskap inom HVT (Högvoltsteknik)
  • Kunskap inom AC-reparationer