Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Arenahotellet

Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!

Arenahotellet logo

Arbetsgivare Arenahotellet

Region Uppsala län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring, Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2021-12-05

Om arbetsgivaren - Arenahotellet

Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!

Försäljning- och marknadsansvarig

Vi på Arenahotellet i Uppsala söker nu dig som vill arbeta med försäljning och marknadsföring i en härlig organisation. Är du idrottsintresserad och redo att ta nästa steg i en spännande bransch? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten 

Inom idrotten har vi idag en stor etablerad kundbas med många bra samarbetspartners. Nästa steg är att utveckla vår konferensverksamhet och skapa ett större nätverk med företagskunder.

I rollen som Försäljning- och marknadsansvarig ingår både strategiskt arbete, med att ta fram och budgetera en försäljnings- och marknadsplan och även mer operativa arbetsuppgifter, såsom att hålla visningar av hotellet för kunder och vara en delaktig projektledare för större evenemang. Stort fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning både mot företag och förbund, men självklart förvaltar du även befintlig kundbas. I ditt arbete ingår dessutom att ansvara för offentliga upphandlingar och göra uppföljningar. Vi är en tajt organisation vilket gör att vi alla hjälps åt och ibland kan du få hoppa in i driften.

Tillsammans med en marknadsföringsbyrå arbetar du med vår digitala marknadsföring och tar även fram tryckmaterial som följer vår grafiska profil. Du får dessutom stor frihet att vara kreativ och hitta nya lösningar för hur vi kan marknadsföra oss på bästa sätt. Du är aktiv inom affärsnätverk och deltar på träffar för att bygga relationer och marknadsföra hotellet. 

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vi erbjuder dig en bred roll där du får möjlighet att själv forma och utveckla tjänsten. Har du ett intresse för idrott är detta en perfekt möjlighet att få vara med och bidra. Vi har expansiva mål och för rätt person finns det goda möjligheter att växa hos oss! 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning och nykundsbearbetning. Erfarenhet eller utbildning från hotellbranschen/besöksnäringen ser vi som ett plus. Du tycker det är roligt att jobba med digital marknadsföring och har du tidigare erfarenhet är det en fördel. Erfarenhet från offentliga upphandlingar ses även det som meriterande men inte ett krav. 

Du har goda datorkunskaper och behärskar Office-paketet väl. Har du erfarenhet av något CRM-system är det meriterande, vi arbetar i systemet Upsales. Du har mycket goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en strukturerad person som har ett organiserat och tydligt arbetssätt. Du är en relationsbyggande säljare som tycker om att träffa nya människor och delta på olika nätverksträffar. Vidare är du ödmjuk, samarbetsvillig och prestigelös och trivs med att hjälpa till där du behövs. Då arbetet både är strategiskt och operativt är det viktigt att du trivs med att jobba brett och se helhetsperspektivet i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Tillträde omgående. Arbetstid är vardagar 8-17, helg- och jourarbete kan förekomma.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 5e december.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Haglund på Jobbet.se, 070-7772373.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Krav

  • B2B-försäljning
  • Goda datorkunskaper och i Office-paketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska
  • Mycket goda kunskaper i engelska
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet/utbildning inom hotellbranschen och/eller besöksnäringen
  • Erfarenhet av marknadsföring
  • Erfarenhet från offentliga upphandlingar
  • Kunskaper i CRM-system