
Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB
Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Arbetsgivare Mässrestauranger AB
Region Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2025-07-31
Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB
Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.
Souschef
Vi söker dig som älskar gastronomi, matlagning och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Du är själv en passionerad matlagare med vassa smaklökar.
Ansvarsområde och kvalifikationer
Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att inspirera, coacha och leda personalgrupper, stora som små. I arbetet ingår också att tillsammans med kökschefen planera menyer och sköta dagliga inköp. Du brinner för matlagning och är smaksäker. Du är en driven person med öga för det lilla extra och tycker om att skapa positiva upplevelser för gästen.
Vi erbjuder
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Vi serverar gärna mat från svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsarbete vilket kräver planering och stort intresse för gastronomi.
Anställning
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer regelbundet.
Anställningen är en visstidsanställning från 1 september 2025 tom 31 maj 2026.
Vid frågor kontakta Maria Granvik, maria.granvik@massrestauranger.se
Krav
- Relevant utbildning.
- Talar och förstår svenska och engelska obehindrat.
- Minst 6 års erfarenhet av kockyrket.
Meriterande
- Har arbetat på större event.