
Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB
Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.

Arbetsgivare Mässrestauranger AB
Region Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2025-08-01
Om arbetsgivaren - Mässrestauranger AB
Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som ingår i restauranggruppen Food Family. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan med restauranger och serveringar både i och utanför mässhallarna. I gruppen ingår även Mässrestauranger i Malmö, Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott, Scandinavian XPO vid Arlanda, samt Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med ansvar bl a för Nobelbanketten.
Kock inom event och snabbmat
Mässrestauranger söker dig som har erfarenhet av att arbeta i kök på snabbmatsrestauranger.
Gillar du att laga mat, arbeta i team och har erfarenhet från kök då är du personen vi söker.
Vi söker dig som är kommunikativ, flexibel och driven person som jobbar systematiskt och gillar att växa med ansvar. Du får gärna ha erfarenhet från snabbmatskök (IKEA, McDonalds eller annan snabbmatskedja).
Jobbet är fysiskt krävande det kan förekomma lyft och då det är långa avstånd så går du många steg under en dag.
Arbetsuppgifter
- Producera större mängder mat i storköksmiljö inför mässor/events.
- Arbeta med mathantering och hygien i kök och kylar.
- Planera, ta emot samt organisera leveranser av råvaror i stor kvantitet
- Vara en del av ett fartfyllt kök där mat lagas på beställning till gäst
- Underhåll och städning av köksmaskiner såsom fritöser, ugnar och grillbord.
Det finns stora möjligheter om du gillar ansvar och är en god teamplayer att bli arbetsledare över tid.
Du ska kunna flytande svenska eller engelska för att det ska fungera med snabb kommunikation i köksteamet.
För att trivas behöver du vara prestigelös, gilla fart och fläkt och att träffa många olika människor på en och samma dag, både gäster och kollegor.
Vid frågor maila: wilhelm.rymanhellsing@massrestauranger.se
Välkommen med din ansökan!
Krav
Flytande Svenska eller Engelska