Kock
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

SSP logo

Arbetsgivare SSP

Region Norrbottens län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll

Sista ansökningsdag 2024-09-08

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Kock Craft n’ Draft Kulturens Hus

Vi behöver utöka vårt team med en till kock på heltid till Craft n’ Draft i Kulturens Hus.

Craft n’ Draft är en gastropub, där maten och ölen står i fokus. Råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till vår spännande meny. Att kunna erbjuda dig ölen och maten vi själva älskar att äta och dricka är den filosofi som genomsyrar Craft n’ Draft - i köket och baren. 

Övergripande roll och arbetsuppgifter: 

Hos oss arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, i en välkomnande, familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du har en stor passion för att jobba med mat och människor så kommer du att trivas i den här rollen.

Profil: 

Du har restaurang- och livsmedelsutbildning och du har arbetat flera år i restaurangkök. Du kan laga god svensk husmanskost och även á la carte. Du trivs i köket och gillar att jobba både självständigt, samt med ett team för att ge våra gäster en fin upplevelse. Du gillar när det är omväxlande tempo och hanterar service på ett bra sätt. 

Som person gillar du ordning och reda, du har en positiv inställning och en stor portion humor. God samarbetsförmåga och kommunikation med kollegor och chefer är en självklarhet för dig. 

Krav:

  • Du kan både läsa och tala god svenska.
  • Har relevant restaurangutbildning eller motsvarande.
  • Erfarenhet från att arbeta i restaurangkök.

Övrig info:

SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Köksmästare Edvin Degerlund edvin.degerlund@ssp.se