Smartab rekryterar personal.

Om arbetsgivaren - Smartab

SMARTAB grundades i Sverige 1993. Verksamheten består i att marknadsföra, sälja och distribuera bilvårdsprodukter och industrikemikalier för yrkesmässigt bruk. Vi fungerar som generalagent för det brittiska företaget Autosmart Ltd, som även utvecklar och tillverkar våra produkter. Autosmart är ett av världens ledande företag inom industrikemikalier för fordonsnäringen. SMARTAB har sedan starten 1993 stadigt ökat sina marknadsandelar och är numera marknadsledande inom vår näring i Sverige.

Smartab logo

Arbetsgivare Smartab

Region Stockholms län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring, Tekniskt arbete, Transport

Sista ansökningsdag 2024-08-11

Om arbetsgivaren - Smartab

SMARTAB grundades i Sverige 1993. Verksamheten består i att marknadsföra, sälja och distribuera bilvårdsprodukter och industrikemikalier för yrkesmässigt bruk. Vi fungerar som generalagent för det brittiska företaget Autosmart Ltd, som även utvecklar och tillverkar våra produkter. Autosmart är ett av världens ledande företag inom industrikemikalier för fordonsnäringen. SMARTAB har sedan starten 1993 stadigt ökat sina marknadsandelar och är numera marknadsledande inom vår näring i Sverige.

Säljande C-förare med egen rullande butik, Stockholm Nord 

Det går bra för oss på SMARTAB och vi fortsätter att växa. Har du C-körkort, vill planera dina egna dagar och få möjlighet att höja din inkomst? Nu söker vi en ny ansvarig säljare för distriktet Stockholm Nord. Vi söker dig som är sugen på att fortsätta utveckla distriktet, förädla relationen till befintliga kunder och samtidigt bearbeta nya företag.

Om tjänsten 

Är du driven och kreativ är det här en självständig och rolig roll med goda möjligheter att tjäna bra med pengar! Det viktigaste för att lyckas i den här rollen är inte hur många års erfarenhet du har, vi värdesätter snarare vem du är som person och att du har det driv och engagemang som krävs för att lyckas i din försäljning. Vi kan därför tänka oss att ta in en ung person med rätt driv som vill bygga upp sin karriär och framtid hos oss.

Frihet under ansvar med "din egen rullande butik". Du har helhetsansvar för ditt distrikt, Stockholm Nord som är ett av våra största och mest lönsamma distrikt.  Det betyder att du har koll på ditt lager, beställer nya produkter, lägger upp dina kundbesök, lägger order och dokumenterar. Till din hjälp har du CRM- och affärssystem. Det allra viktigaste är förstås att du säljer men du säljer inte bara produkter, du säljer också riktigt bra service! 
Det är naturligtvis en fördel om du känner till våra produkter sedan tidigare eller har annan erfarenhet av industrikemikalier och/eller fordonsnäringen, men det är inget krav. Du kommer att erbjudas utbildning inom alla våra produkter både vid introduktion och löpande under din anställningstid.

Även om du jobbar självständigt i din roll så har du hela tiden tillgång till stöd från vår säljorganisation i form av kollegor med lång erfarenhet, säljfunktioner på huvudkontoret samt försäljningschef. Dina närmaste jobbarkompisar finns i våra andra 28 distrikt över hela landet och trots att ni inte träffas så många gånger under året är det högt i tak, god stämning och du kan alltid ringa någon av dem för att få bolla idéer eller problemlösningar. Ett par-tre dagar om året träffas vi alla på kick-off och utbildning. 

Läs mer om oss på vår hemsida!

1500x1500pix0000fredrikbrander.png"Jag har jobbat på Smartab i 5 år nu på distrikt Bohuslän/Dalsland och jag stortrivs verkligen med mitt jobb. Frihet under ansvar och jag får jobba med det jag tycker är kul och brinner för! Ingen dag är den andra lik. Viktiga egenskaper att ha i rollen som säljare hos oss skulle jag säga är att du såklart måste vara social, älska att träffa nya människor, vara lyhörd och kunna ta personer på rätt sätt. Att alltid vara serviceminded och viktigast av allt; Att älska det du håller på med!! Nyckeln till min framgång som säljare på Smartab tror jag mycket är, förutom ovanstående, att jag ser varje kund som lika viktig! Stora företag till minsta enskilda firma. Att bygga relationer och kunna se vad just denna kunden har för önskemål eller vilken lösning som passar bäst. Jobba långsiktigt och att man måste se brett på sitt distrikt och inte fastna i en enskild kundkrets!" -Fredrik Brander, Distriktsansvarig säljare Bohuslän/Dalsland.

Om dig

Du är en driven och välorganiserad person med C-körkort. Du är tekniskt lagd och trivs i en självständig roll med stort eget ansvar. Du är van att hålla en god struktur och du motiveras av att arbeta mot tydliga mål. 

Annat viktigt

Tjänsten är heltid och vi tillämpar provisionslön med mycket goda möjligheter till en hög månadslön. Vi erbjuder också garantilön första 12 månaderna. 

Du utgår hemifrån och ansvarar för ditt distrikt som innefattar bland annat Märsta, Solna, Täby, Lidingö och Vaxholm. 

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka därför in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Hartwig på tel 076-7230727 eller andrea.hartwig@jobbet.se alternativt Hanna Koponen på tel 073-5920393 eller hanna.koponen@jobbet.se

Krav

  • C-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Datorvana

Meriterande

  • Erfarenhet av försäljning
  • YKB-utbildning
  • ADR-utbildning
  • Erfarenhet av CRM-system