Säljare jobb smartab

Om arbetsgivaren - Smartab

SMARTAB grundades i Sverige 1993. Verksamheten består i att marknadsföra, sälja och distribuera bilvårdsprodukter och industrikemikalier för yrkesmässigt bruk. Vi fungerar som generalagent för det brittiska företaget Autosmart Ltd, som även utvecklar och tillverkar våra produkter. Autosmart är ett av världens ledande företag inom industrikemikalier för fordonsnäringen. SMARTAB har sedan starten 1993 stadigt ökat sina marknadsandelar och är numera marknadsledande inom vår näring i Sverige.

Smartab logo

Arbetsgivare Smartab

Region Stockholms län

Bransch Försäljning, inköp, marknadsföring, Tekniskt arbete, Transport

Sista ansökningsdag 2024-05-05

Om arbetsgivaren - Smartab

SMARTAB grundades i Sverige 1993. Verksamheten består i att marknadsföra, sälja och distribuera bilvårdsprodukter och industrikemikalier för yrkesmässigt bruk. Vi fungerar som generalagent för det brittiska företaget Autosmart Ltd, som även utvecklar och tillverkar våra produkter. Autosmart är ett av världens ledande företag inom industrikemikalier för fordonsnäringen. SMARTAB har sedan starten 1993 stadigt ökat sina marknadsandelar och är numera marknadsledande inom vår näring i Sverige.

Driven säljare med lastbilen som butik, Stockholm Nord

Det fortsätter att gå bra för oss på SMARTAB och nu söker vi en ny ansvarig säljare för distriktet Stockholm Nord. Vi söker dig som är sugen på att fortsätta utveckla distriktet, med tryggheten från en erfaren säljorganisation och marknadsledande produkter. Är du driven och kreativ är det här en självständig och rolig roll med goda möjligheter att tjäna bra med pengar! Det viktigaste för att lyckas i den här rollen är inte vad du har gjort tidigare, vi värdesätter snarare vem du är som person och att du har det driv och engagemang som krävs för att trivas med arbetsuppgifterna.

Om tjänsten 

Du och den rullande butiken besöker företagskunder. Mycket fokus ligger på nykundsbearbetning, men en betydande del är också att vårda våra befintliga kunder. Du har helhetsansvar för ditt distrikt och det betyder att du har koll på ditt lager, beställer nya produkter, lägger upp dina kundbesök, lägger order och dokumenterar. Till din hjälp har du CRM- och affärssystem. Det allra viktigaste är förstås att du säljer men du säljer inte bara produkter, du säljer också riktigt bra service! Du utgår hemifrån och ansvarar för ditt distrikt som innefattar bland annat Märsta, Solna, Täby, Lidingö och Vaxholm. 

Även om du jobbar självständigt i din roll så har du hela tiden tillgång till stöd från vår säljorganisation i form av kollegor med lång erfarenhet, säljfunktioner på huvudkontoret samt försäljningschef. Dina närmaste jobbarkompisar finns i våra andra 28 distrikt över hela landet och trots att ni inte träffas så många gånger under året är det högt i tak, god stämning och du kan alltid ringa någon av dem för att få bolla idéer eller problemlösningar. Ett par-tre dagar om året träffas vi alla på kick-off och utbildning. 

Läs mer om oss på vår hemsida!

ragnmark_2022-scaled-e1643886134915.jpg"Jag har jobbat som säljare på Smartab i 13 år nu. Som framgångsrik säljare måste du vara beredd att ge järnet, att verkligen tro på dina produkter och din egen förmåga. Då finns det inga gränser på vad du kan tjäna. I våra distrikt finns alla möjliga sorters kunder: åkare, biltvättar, verkstäder, varvsindustrin, lantbruk, entreprenörer men varje säljare hittar sin egen nisch. Det är både kul och utmanande, att ha det utbudet! De tre bästa sakerna med mitt jobb är att det är väldigt varierande – inte en dag är den andra lik. Du har en frihet i kombination med stort ansvar att driva ditt distrikt och det tredje är så klart möjligheten att tjäna pengar."

- Patrik Ragnmark, Distriktsansvarig säljare Göteborg Nord.

Om dig

Du är en driven och välorganiserad person med hög känsla för service. Du är tekniskt lagd och trivs i en självständig roll med stort eget ansvar. Du är van att hålla en god struktur och du motiveras av att arbeta mot tydliga mål. Har du tidigare erfarenhet av försäljning, CRM-system och provisionslön är det såklart positivt, men har du intresse för våra produkter och ett starkt driv att lära dig mer om försäljning kan du också vara rätt för oss! Bor du inom distriktet är det meriterande. 

Eftersom du åker runt i din rullande butik och säljer våra produkter direkt till kunden behöver du ha C-körkort eller vilja ta det om du inte redan har det idag. Saknar du C-körkort har vi ett bra upplägg för det. B-körkort är ett krav. Har du dessutom YKB och ADR är det meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har en god datorvana. 

Annat viktigt

Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Provisionslön. 

Du utgår hemifrån och ansvarar för ditt distrikt som innefattar bland annat Märsta, Solna, Täby, Lidingö och Vaxholm. 

Ansökningar behandlas löpande så skicka därför in din ansökan redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Hartwig på andrea.hartwig@jobbet.se eller 076-7230727.

Krav

  • B-körkort
  • Vilja att ta ett C-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Datorvana

Meriterande

  • C-körkort
  • Bor inom distriktet
  • YKB-utbildning
  • ADR-utbildning
  • Erfarenhet av försäljning och provisionslön
  • Erfarenhet av CRM-system