Sista ansökningsdag har passerat
Samariterhemmet Diakoni logo

Arbetsgivare Samariterhemmet Diakoni

Region Uppsala län

Bransch Hälso- och sjukvård, Socialt arbete

Sista ansökningsdag 2023-04-15

Vikarie till Samariterhemmet Vård och Omsorg

Vi söker Sommarvikarier till Ebbagården, boende för personer med demenssjukdom samt till Samariterhemmet - Hemvård Värdegrundsbaserad – Idéburen verksamhet - Silviacertifierad – Bästa läget i centrala Uppsala - Var med och bidra till högsta möjliga livskvalitet!

Vi är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 130 personer inom social och diakonal verksamhet, vård och omsorg, hotell och konferens, fastigheter samt utbildning.

Om tjänsterna

Tycker du som vi att det är kul att vara exempelvis ute, spela spel, läsa högt och bidra till en god livskvalitet! Vill du vara med och skapa en äldreomsorg i världsklass i sommar, då är Samariterhemmet Vård och Omsorg något för dig. Hos oss får du trevliga kollegor med god kompetens och som alltid strävar efter att göra det lilla extra för de som vi är till för, våra boende och kunder. 

Vi har behov av sommarvikarier som kan börja introduceras ganska snart och även de som enbart kan jobba under sommarmånaderna juni till augusti. Vi söker kollegor till.

-          Ebbagården vårt fina boende för personer med en demenssjukdom. 

-          Samariterhemmet Hemvård, en liten hemvård med stort hjärta. 

I tjänsterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter till exempel personlig omvårdnad, aktivering, social omsorg och service utifrån den enskildes behov. Anhöriga är en viktig del i arbetet och vi vill att du bidrar till goda anhörigkontakter.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med äldre personer, vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga.

Krav

  • Undersköterskeutbildning eller annan relevant utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Goda kunskaper i svenska språket, gäller tal och skrift
  • Du behöver klara de grundläggande delegeringsutbildningarna
  • Goda datakunskaper
  • För sökande till hemvården har vi även krav på att du kan cykla. 

Meriterande

  • Undersköterskeutbildning och erfarenhet av demens. (Ebbagården)
  • Undersköterskeutbildning och erfarenhet av Hemvård. (SH- Hemvård)