Platsannonsbild topp

Om arbetsgivaren - Rely IT

Rely IT är ett svenskt IT-konsultföretag grundat 2009 som hjälper företag med hela eller delar av deras IT-behov.

Vi levererar trygga produkter med bästa beredskap inför framtiden genom systemlösningar byggda på erkänt stabila tekniska plattformar och standarder. Flexibilitet, snabbhet och engagemang är tre av våra viktigaste ledord i relationen med kunder.

Rely IT logo

Arbetsgivare Rely IT

Region Stockholms län

Bransch Data/IT, Försäljning, inköp, marknadsföring

Sista ansökningsdag 2024-08-31

Om arbetsgivaren - Rely IT

Rely IT är ett svenskt IT-konsultföretag grundat 2009 som hjälper företag med hela eller delar av deras IT-behov.

Vi levererar trygga produkter med bästa beredskap inför framtiden genom systemlösningar byggda på erkänt stabila tekniska plattformar och standarder. Flexibilitet, snabbhet och engagemang är tre av våra viktigaste ledord i relationen med kunder.

Erfaren IT-säljare

Vi på Rely IT är inne i en expansiv fas och behöver nu förstärka vårt säljteam. Har du erfarenhet av försäljning inom IT-branschen och trivs i en roll där du får vara med och bidra till en positiv utveckling både internt och externt? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

På Rely IT skräddarsyr vi lösningar utifrån varje kunds unika behov och som säljare hos oss får du en viktig uppgift i att sätta dig in i kundens verksamhet och förstå vad det är just de behöver. Din roll kommer till stor del att bestå av nykundsbearbetning i Mälardalsområdet med fokus på vårt affärsområde "utveckling" som innefattar applikationer, program och system. Du kommer att arbeta självständigt med hela försäljningsprocessen, från prospektering och första kontakt till avslutad affär, men har även ett nära samarbete med våra utvecklare och projektledare. 

Våra kunder finns inom alla branscher och är allt från mindre privata företag till börsintroducerade och statliga organisationer med behov av informationsförsörjning, integrationer och utveckling av nya eller redan befintliga system. Läs mer om vad vi erbjuder våra kunder här.

Om dig

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av lösningsorienterad tjänsteförsäljning inom IT-branschen. Har du tidigare erfarenhet av försäljning av applikationer eller liknande ser vi det som ett stort plus. Du har goda systemkunskaper och vana av CRM-verktyg. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort och tillgång till egen bil är krav för tjänsten. 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är affärsinriktad och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har ett starkt driv och trivs i en självständig roll med stort eget ansvar. Du är en öppensinnad visionär som förstår kundens behov och kan komma med kreativa idéer och föreslå unika lösningar utifrån respektive verksamhet. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag bör du även vara förtroendeingivande, trygg i dig själv och ödmjuk inför kunderna för att lyckas driva försäljningsprocessen framåt.  

Vårt erbjudande

Du erbjuds en tjänst med frihet under ansvar hos en arbetsgivare som är väldigt mån om sina anställda. Vi har korta beslutsvägar vilket ger dig goda möjligheter att vara med och både påverka, bidra till och genomföra förbättringsarbete. Hos oss välkomnas du av ett glatt gäng med låg personalomsättning. Vi är en inkluderande arbetsplats som hjälps åt och stöttar varandra. Vår personal är viktig för oss och vi vill att du ska trivas! 

Övrigt 

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning. Du utgår hemifrån men behöver ha möjlighet att komma in till kontoret i Norrtälje någon dag i veckan, i övrigt är det flexibelt hur du lägger upp dina arbetsdagar.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Per Åkerlind på per.akerlind@relyit.se eller på 073-0305750.

På grund av sommar- och semestertider har vi lång ansökningstid. Däremot hanterar vi inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Gedigen erfarenhet av försäljning inom IT-branschen
  • Goda systemkunskaper
  • Vana av att arbeta i CRM-verktyg
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av försäljning av applikationer eller liknande