Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat
Last & Transport i Uppsala AB logo

Arbetsgivare Last & Transport i Uppsala AB

Region Uppsala län

Bransch Transport

Sista ansökningsdag 2023-06-06

C-chaufför

Last & Transport i Uppsala AB är transportör och delägare i Mellansvenska logistik transporter AB (MLT) och nu söker vi C-chaufför till vår verksamhet! 

Som chaufför hos oss kommer du att köra en betongroterare, Volvo FH Tridembil. Vi har avtal med Swerock för leverans av färdigblandad betong. Dessa transporter har vi utfört i 60 år med början 1958 åt Uppsala cementgjuteri som sedan köptes upp av Swerock.

Du kommer även att ansvara för kontroll och skötsel av ditt fordon. 

Dina körningar kommer vara i Uppsala med omnejd.

Arbetstiderna är dagtid, vardagar. 

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete med frihet under ansvar. Du kommer ha varierande körningar och självklart ser vi till att du får en bra introduktion. 

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och har du kört betongroterare tidigare är det ett plus. C-körkort och YKB är ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska är ett krav, kan du fler språk är det positivt. 

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du tar hand om lastbilen som om det vore din egen och ser till att det den är ren och snygg både in- och utvändigt. Du är positiv, serviceinriktad och förstår vikten av nöjda kunder. 

Annat bra att veta

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Lina Haglund, 070-7772373 eller Linda Olsson, 079-0984116.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • C-körkort
  • YKB 
  • Goda kunskaper i svenska

Meriterande

  • Kört betongroterare
  • Kunskap i fler språk än svenska