Sista ansökningsdag har passerat
Samariterhemmet Diakoni logo

Arbetsgivare Samariterhemmet Diakoni

Region Uppsala län

Bransch Hälso- och sjukvård

Sista ansökningsdag 2022-07-24

Våningsansvarig undersköterska till Ebbagårdens demensboende

Vi på Samariterhemmet diakoni är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 90 personer inom Kyrka & social verksamhet, Vård & omsorg, Hotell & konferens, Fastigheter och Utbildning. Våra verksamheter ligger centralt i Uppsala, med bästa läget för alla tänkbara kommunikationer och samtidigt nära grönområden såsom Stadsparken och Fyrisån.

Om Vård och omsorg – våra verksamheter

Idag bedriver vi hemvård och demensvård för både yngre och äldre. Alla våra verksamheter är Silviacertifierade. Det innebär att förutom den spetskompetens som finns, så har alla medarbetare en grundläggande kunskap om demens. Vi möjliggör även reflektion i arbetet samt delaktighet och möjlighet att delta i utvecklingsarbeten.

Om Ebbagården

Ebbagården är ett av Uppsalas mest centrala boende där vi arbetar med vård och omsorg av personer med demenssjukdom. Ebbagården har 33 boenden fördelade på tre våningsplan med en våningsansvarig på varje plan. Vi strävar aktivt efter att ge de äldre en meningsfull tillvaro och arbetar utifrån ett väl utarbetat aktivitetskoncept.

Om tjänsten

Vi söker nu en våningsansvarig. Tjänsten är på heltid med tillträde den 1 september eller efter överenskommelse.  Arbetstiderna är förlagda dagtid, helgtjänstgöring varannan helg. Vi tillämpar provanställning.  

Att vara våningsansvarig innebär att du bidrar till att atmosfär och kultur på våningen stämmer överens med vår värdegrund. Våningsansvarig är ett stöd till medarbetare i deras dagliga arbete när det gäller t.ex. dokumentation, eller med andra uppgifter där man kan vara ett stöd på ett prestigelöst sätt. Våningsansvarig har också en viktig roll vid introduktion av nya medarbetare, studenter och handledare. Som våningsansvarig skapar du dig en god kännedom om verksamhetens rutiner och förmedlar dem vidare på ett fördelaktigt sätt.

Upplysningar

Ebbagårdens verksamhetschef Elisabeth Lönnström 070 –692 09 82, elisabeth.lonnstrom@samariterhemmet.se  

Vård- och omsorgschef Marie Simas Nordberg 073- 027 57 87 marie.simas@samariterhemmet.se 

Läs gärna mer på www.samariterhemmet.se 

Krav

  • Du ska var utbildad undersköterska med erfarenhet av demensvård

  • Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Meriterande

  • Om du är Silviasyster, eller har någon annan specialistkompetens som undersköterska är det meriterande.

  • För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du vill vara en del av ett team där ett gott bemötande och de boendes välbefinnande alltid står i fokus. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, har lätt för att samarbeta, är strukturerad och vill bidra till en hälsofrämjande och positiv arbetsmiljö.