Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Bostadsstiftelsen Platen

Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala med det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners. Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder och boendemiljöer.  Vi strävar mot vår vision - Ett samhälle för generationer. Vi är idag ca 80 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen och omsätter ca 450 Mkr.

Bostadsstiftelsen Platen logo

Arbetsgivare Bostadsstiftelsen Platen

Region Östergötlands län

Bransch Bygg och anläggning, Installation, drift, underhåll

Sista ansökningsdag 2023-12-17

Om arbetsgivaren - Bostadsstiftelsen Platen

Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala med det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners. Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder och boendemiljöer.  Vi strävar mot vår vision - Ett samhälle för generationer. Vi är idag ca 80 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen och omsätter ca 450 Mkr.

Fastighetsreparatör

Vill du ha en flexibel arbetssituation och arbeta i ett tryggt företag med engagerade kollegor? Vi behöver utöka vår nybildade Reparationsenhet och söker nu ytterligare en fastighetsreparatör som vill utvecklas tillsammans med oss! 

Bostadsstiftelsen Platen är inne i ett spännande skede med en utveckling av vår organisation där vi går mot ett värderingsstyrt företag och en lärande organisation. Vi har byggt en ny organisation med nya avdelningar, enheter och roller. 

Reparationsenheten ingår i Fastighetsavdelningen och har ett nära samarbete med Driftenheten som består av specialister inom el, rör, vent, och drift. Vi förvaltar en yta om 429 770 kvm och har 5 732 lägenheter och 176 kommersiella lokaler i portföljen.

Om tjänsten

Som fastighetsreparatör hos oss får du en flexibel arbetssituation där du självständigt planerar och utför ditt arbete. Du ansvarar för att planera och utföra reparationer och anpassningar i våra fastigheter och lägenheter enligt serviceorder och beställningar. I ditt ansvarsområde ingår även materialbeställningar och självklart förväntas du även hålla en god kommunikation med hyresgäster och kunder om uppdragets genomförande. Du har ett nära samarbete med övriga reparatörer på Reparationsenheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Reparationer efter felanmälan från kund eller intern felanmälan
 • Reparationer i in- och utvändigt i allmänna utrymmen
 • Akut uppkomna reparationer
 • Vara behjälplig vid omflyttning, främst med avseende på reparationer
 • Bostadsanpassningar
 • Byte av köksluckor
 • Vitvarubyten och reparationer av vitvaror
 • Administrera samtliga uppdrag via företagets digitala system

Vem söker vi?

Vi tror att du i grunden har en gymnasieutbildning. För att lyckas och trivas med arbetsuppgifterna är du en händig person som kan reparera vanliga fel i fastigheter och lägenheter. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är naturligtvis en fördel men inte ett krav, du kan också vara nyutbildad inom fastighetsbranschen med en vilja och ambition att utvecklas tillsammans med oss. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Som person ser vi att du är målmedveten, flexibel och utvecklingsinriktad. Du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete och är van vid att hantera deadlines. Vidare präglas din personlighet av ett ödmjukt och respektfullt förhållningssätt till din omgivning. Självklart trivs du med att samarbeta med andra likväl som att arbeta självständigt. 

Våra värderingar

Platens medarbetare lever Platens värdegrund och arbetar mot vår gemensamma vision. Verksamheten präglas av våra värderingar; Respekt – Engagemang – Delaktighet och Ansvar. Som medarbetare på Platen är samarbete med alla, både inom och utanför den egna avdelningen, en självklarhet.

För oss innebär medarbetarskap:

 • Att ta initiativ och ansvar för sina egna och kollegornas arbetsuppgifter 
 • Att vilja lära och utvecklas
 • Att dela med sig av kunskap och erfarenhet och ta del av andras kunskap och erfarenhet
 • Att arbeta med ett engagerat och reflekterande förhållningssätt
 • Att vara medveten om sin roll ur ett helhetsperspektiv, och verka för att nå uppsatta mål 

Vårt erbjudande till dig:

Bostadsstiftelsen Platen är ett stabilt, öppet och vänligt företag som erbjuder en trygg anställning med ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade och trevliga arbetskamrater. 

Vi är måna om att våra anställda ska ha en bra arbetssituation och vi arbetar i fina och ändamålsenliga lokaler. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder, personliga verktyg och utrustning med hög kvalitet.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. 

Om du ser att du passar för den här tjänsten hos oss vill vi gärna ha en ansökan med personligt brev och CV från dig senast: 2023-12-17.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Renemar, Chef för reparationsenheten, 076-666 03 01, rickard.renemar@platen.se

Vi kommer att jobba med urval löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

 • Utbildning på lägst gymnasienivå
 • B-körkort 
 • Goda data/IT-kunskaper

Meriterande

 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter