Håltagare

Om arbetsgivaren - Betonghål

Betonghål är Sveriges äldsta numera verksamma håltagningsföretag. Företaget bildades 1972, har ca 30 anställda och omsätter cirka 45 Mkr. Vi har för avsikt att stärka vår redan starka marknadsposition genom att både höja kompetensen och rekrytera nya duktiga och motiverade medarbetare.

Betonghål logo

Arbetsgivare Betonghål

Region Uppsala län, Stockholms län

Bransch Bygg och anläggning

Sista ansökningsdag 2024-07-31

Om arbetsgivaren - Betonghål

Betonghål är Sveriges äldsta numera verksamma håltagningsföretag. Företaget bildades 1972, har ca 30 anställda och omsätter cirka 45 Mkr. Vi har för avsikt att stärka vår redan starka marknadsposition genom att både höja kompetensen och rekrytera nya duktiga och motiverade medarbetare.

Håltagare

Vill du ha ett omväxlande jobb hos ett stabilt företag där personalen trivs och stannar länge? Då är du välkommen till oss på Betonghål- med mer än 50 års erfarenhet ser vi tryggt på framtiden!

Som håltagare hjälper du våra kunder, ofta byggföretag, med håltagning. Uppdragen kan pågå både under kortare och längre tid och kan gälla allt från mindre servicearbeten till stora totalentreprenader. Vår maskinpark är bred och modern för att kunna passa olika uppdrag och för att tillgodose en god arbetsmiljö, vilket är viktigt för oss. Arbetet är varierande och innehåller mycket problemlösning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp. 

Du arbetar tillsammans med trevliga kollegor som har mycket kunskap och lång erfarenhet. Eftersom vi arbetar både med service och stora projekt så blir arbetsuppgifterna väldigt varierande.

Vi är stolta över vårt goda rykte, vår långa erfarenhet och våra nöjda kunder och nu hoppas vi att du ska vilja vara med oss på vår fortsatta resa!

Vid intresse finns det möjlighet att vara ledande i större och utmanande projekt. Har du vana av maskinrivning så finns det även möjlighet att vara delaktig i olika typer av tungrivning.

Om dig
Vi ser att du har tidigare erfarenhet som håltagare. Yrkesbevis för håltagning är meriterande men inget krav, liksom utbildning i "Heta Arbeten", "Säkra Lyft", "Fallskydd" och Mobila arbetsplattformar. God svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav för tjänsten.

Du kommer att genomföra dina uppdrag ute hos våra kunder och behöver därför ha en god social kompetens samtidigt som du är serviceinriktad. För att passa in hos oss bör du även vara engagerad, positiv och ha en god samarbetsförmåga. Eftersom vi är ett maskinintensivt företag är det naturligtvis även viktigt att du har ”maskinöra”.   

Vi tror att du bor i Uppsala, Norrtälje, Enköping eller norra Stockholm.

Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid och tillsvidare med sex månaders provanställning. 

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Sandberg på stefan.sandberg@betonghal.se

Vi hälsar dig välkommen till ett marknadsledande, proaktivt och resursstarkt företag med mycket god samhörighet som är mån om sin personal.

Krav

  • Tidigare erfarenhet som håltagare
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Yrkesbevis för håltagning
  • Utbildning i "Heta Arbeten", "Säkra Lyft" och "Fallskydd"
  • Utbildningsintyg Mobila arbetsplattformar