Platsannonsbild höger
Sista ansökningsdag har passerat

Om arbetsgivaren - Arenahotellet

Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!

Arenahotellet logo

Arbetsgivare Arenahotellet

Region Uppsala län

Bransch Hotell, restaurang, storhushåll, Installation, drift, underhåll

Sista ansökningsdag 2024-06-04

Om arbetsgivaren - Arenahotellet

Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!

Hotelltekniker / Fastighetsskötare

Vi på Arenahotellet söker nu dig med som vill arbeta i en omväxlande roll med ansvar för vår fastighet. Är du en mångsidig problemlösare som dessutom är praktiskt lagd och har ett tekniskt kunnande? Då kan det vara dig vi söker till rollen som hotelltekniker/fastighetsskötare! 

Om tjänsten

Som hotelltekniker/fastighetsskötare hos oss på Arenahotellet blir du en nyckelspelare där du ansvarar för vår fastighet och att den fungerar som den ska. Du får en varierande roll och en omväxlande vardag där du arbetar med allt från enklare reparationer och löpande fastighetsskötsel till att övervaka bland annat värme- och ventilationssystem.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Daglig tillsyn av fastighets- och driftsystem 
 • Löpande rondering
 • Inre och yttre skötsel
 • Hantera och åtgärda felanmälningar 
 • Underhåll och reparationer 
 • Brandskyddsronder och systematiskt brandskyddsarbete
 • Årliga revisioner

Rollen är självständig och du har stort eget ansvar och frihet att planera ditt arbete. Även fast du är ensam i din roll så har du självklart många kontaktytor och ett bra samarbete med övrig organisation för att optimera såväl ditt som deras arbete. Du arbetar nära VD och hotellchef. Vid mer avancerade ärenden så har du även hjälp av specialistfunktioner genom våra serviceavtal och ansvarar för kontakten med leverantörer inom exempelvis vvs och el.   

Om dig

Vi söker dig med några års erfarenhet som fastighetsskötare där du har vana av att arbeta med fastighetssystem och modern utrustning. Har du tidigare erfarenhet som fastighetsskötare/fastighetstekniker inom hotell ser vi det som starkt meriterande. Du har B-körkort och är bekväm med att arbeta i Officepaketet. Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska är krav för tjänsten. 

Som person är du såväl praktiskt som tekniskt lagd och du trivs i en varierande roll med högt tempo där du får arbeta med problemlösning i såväl stort som smått. Du är självgående, lugn och flexibel med god förmåga att prioritera ditt arbete. Vår fastighet är modern och mycket är teknikstyrt, därför ser vi att du är både intresserad av och bekväm med teknik. Självklart är du hjälpsam, prestigelös, kommunikativ och trivs med att samverka med andra. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en omväxlande roll med frihet under ansvar i en spännande tillvaro och rolig bransch. Hos oss får du bli experten inom ditt område och arbeta självständigt, samtidigt som du blir en del av ett glatt gäng med god gemenskap som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.  

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt. Arbetstid är förlagd dagtid. 

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Koponen, Jobbet.se på 073-5920393 alternativt Wilma Barthelsson, Jobbet.se på 070-4661669. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

 

Krav

 • Några års erfarenhet som fastighetsskötare med vana av fastighetssystem och modern utrustning
 • B-körkort
 • Bekväm med att arbeta i Officepaketet
 • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska

Meriterande

 • Erfarenhet som fastighetsskötare/fastighetstekniker inom hotell