Utbildning

 • Det är vanligt att chefer tycker att rekrytering är svårt och att det tar för mycket tid. Våra kunder/företag vet att det inte stämmer. Våra kunder genomför i snitt 6 av 10 rekryteringar helt på egen hand. Det bästa är att cheferna faktiskt tycker att det är roligt att rekrytera!

 • Vi skräddarsyr rekryteringsutbildningar och anpassar innehållet för er verksamhet så att vi stöttar upp där det kan göra mest nytta. Era chefer har garanterat olika behov och så får det vara och så ska det vara. Vi försöker inte göra om era chefer, bara ge dom verktyg att utvecklas i sitt ledarskap och kompetensförsörjningen ingår i ledarskapet.

Vill ni att era chefer ska ta hand
om 6 av 10 rekryteringar på egen
hand med lyckat resultat?


Hos oss hittar ni färdiga utbildningspaket i moduler men även öppna utbildningar dit ni kan anmäla enstaka chefer.

Vad säger våra kunder

 • RC logotyp

  Våra chefer har fått både rådgivning och väldigt konkret handledning

  För oss är det viktigt att våra chefer tar fullt ansvar för sina egna rekryteringar och att dom känner sig trygga i det. Vi har därför anlitat vår rekryteringspartner Jobbet.se som har skräddarsytt utbildningspass där våra chefer fått både rådgivning och väldigt konkret handledning. Det har bland annat handlat om olika sätt att lägga upp en intervju. När våra chefer är säkra i rekryteringsprocessen så lär dom dessutom känna kandidaterna bättre och får möjlighet att bedöma deras personlighet på ett djupare plan, vilket är viktigt för oss som jobbar inom servicebranschen. Rekrytering är en viktig del i vår framgång så tack till Jobbet.se som hjälper oss att utvecklas inom detta område.
  NOVA PARK Conference
 • RC logotyp

  Vi är väldigt nöjda över resultatet

  Turn Energy växer snabbt och för oss är lyckade rekryteringar helt avgörande och en stor del av vår framgång. Vi har därför valt att jobba med flera olika rekryteringsföretag där Jobbet.se är en av våra leverantörer. Under 2023 valde vi att bjuda in Jobbet.se för att hålla i en utbildningsdag inom kompetensbaserad rekrytering för våra chefer. Utbildningen handlade om att ge cheferna en övergripande förståelse inom området och verktyg för att jobba mer strukturerat i varje rekryteringsprocess, från uppstart till avslut. Vi är väldigt nöjda över resultatet av dagen tillsammans med Jobbet.se och kommer framöver inkludera denna utbildning i vårt ledarskapsprogram.
  Turn Energy

Kontakta oss för mer information om våra utbildningar eller för att diskutera en anpassat upplägg för er verksamhet.


Kontakta oss