Rekryteringstjänster

Vi erbjuder er oss, ett team professionella rekryterare med stort engagemang och lång erfarenhet av rekrytering. Till vår hjälp har vi ett fantastiskt webbaserat Rekryteringscenter, men det är vår personliga kunskap och vårt gemensamma engagemang som gör hela skillnaden. Via vårt webbaserade Rekryteringscenter ger vi alla våra kunder 100% insyn i hela rekryteringsprocessen, oavsett vilken tjänst man bokar. Behöver du hjälp med din rekrytering? Kontakta oss om du vill ha hjälp med att välja den bästa tjänsten för just er. Ni når oss på: kundtjanst@jobbet.se eller 018-100112.

Search/Headhunting

När du söker kompetens som är lite svårare att hitta – då behöver du hjälp av en researcher.

Vi hjälper er att få fler och bättre  sökande till era lediga tjänster!

Rekrytering

När ni behöver hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen finns vi här för er.

Ni tilldelas en personlig rekryteringskonsult som jobbar med alla moment i ert rekryteringsuppdrag. Allt arbete redovisas i vårt Rekryteringscenter, dit du som uppdragsgivare har tillgång dygnet runt.

Platsannonsering

Ni får fler och bättre ansökningar med rätt exponering - att annonsera via oss ger mätbart bättre resultat.

Våra rekryteringskonsulter hjälper er att skriva attraktiva platsannonser riktade till rätt målgrupp. Vi hjälper er också att välja rätt kanaler för era platsannonser, marknadsför era inlägg på sociala medier och gör kontinuerlig uppföljning och analys.

Rekryteringsverktyg

Många företag har ett rekryteringsverktyg men saknar kandidater.

Vi erbjuder ett rekryteringsverktyg som vi också fyller upp med rätt kandidater för er verksamhet.