top-image

Om arbetsgivaren

Stadshusrestauranger tog hösten 2012 över driften av samtlig restauration i Stockholms Stadshus med bankett- och mottagningsverksamheten i Blå Hallen, Gyllene Salen, Prinsens Galleri samt i anrika Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.

company-image
Arbetsgivare Stadshusrestauranger Stockholm AB
Region Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2019-05-01

Om arbetsgivaren

Stadshusrestauranger tog hösten 2012 över driften av samtlig restauration i Stockholms Stadshus med bankett- och mottagningsverksamheten i Blå Hallen, Gyllene Salen, Prinsens Galleri samt i anrika Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.

Servitör/ servitris

Vi söker dig som älskar nya möten med människor, att ge bra service med det lilla extra. Vi erbjuder en härlig arbetsplats där det genuina möter det nya. Du kommer att arbeta med en av Stockholms finaste och godaste a la carte restauranger och festvåning. 

Personlighet

Du är en entusiasmerande och ansvarstagande person som kan arbeta självständigt och i grupp. Du är prestigelös, noggrann och har lätt för att "tänka om" när det behövs. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo.

Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla. 

Du talar svenska och engelska obehindrat. 

Arbetstider

Eftersom vår restaurang har öppet alla dagar söker vi dig som kan jobba flexibelt vardagar, kvällar och helger. Vi följer Visitas och HRFs kollektivavtal. Tjänstren är extra vid behov.

Har du frågor kan du ställa dem till vår Restaurangchef Annika på mailadress: annika.gelhaar@stadshusrestauranger.se 

Välkommen med din ansökan! 
Ansöker gör du genom att klicka på "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.

Välkommen!

Stadshuskällaren

Krav

  • Talar svenska och engelska obehindrat
  • Service inifrån och ut

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta på a la carte och festvåning