top-image

Om arbetsgivaren

SSP is the market leading restaurant company in travel environments with over 30,000 employees. SSP takes care of one million customers every day at 130 airports, 270 rail stations and operates over 2000 units in 30 countries worldwide. We have a broad portfolio of over 300 international, local and franchised brands. These include Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M & S Simply Food, Millies Cookies, O'Learys, Caviar House & Prunier, and the leading Asian brands Ajisen Ramen and Saboten, as well as attractive customized concepts such as the Montreux Jazz Café Geneva and the award-winning Center Bar in Zurich. More information at www.foodtravelexperts.com

company-image
Arbetsgivare SSP (Scandinavian Service Partner)
Region Uppsala län, Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2019-03-17

Om arbetsgivaren

SSP is the market leading restaurant company in travel environments with over 30,000 employees. SSP takes care of one million customers every day at 130 airports, 270 rail stations and operates over 2000 units in 30 countries worldwide. We have a broad portfolio of over 300 international, local and franchised brands. These include Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M & S Simply Food, Millies Cookies, O'Learys, Caviar House & Prunier, and the leading Asian brands Ajisen Ramen and Saboten, as well as attractive customized concepts such as the Montreux Jazz Café Geneva and the award-winning Center Bar in Zurich. More information at www.foodtravelexperts.com

Extrapersonal till Taco Bar på Arlanda

Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter, en av grundarna åt sin första Taco.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt koncept? Hos oss på Taco Bar arbetar du med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar efter att leverera förstklassig service.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering och tillberedning av mat.

Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.

Vi är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Vid frågor kontakta Twana Ahmed, twana.ahmed@ssp.se 

Krav

  • Minimumålder 20 år p.g.a. alkoholservering
  • Kan jobba skift där arbetstiderna är förlagda vardag som helg mellan ca 4.00-22.00 och har också möjlighet att ta dig till och från jobbet vid dessa tidpunkter.
  • Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av transportstyrelsen samt en säkerhetsprövning.
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av arbete på restaurang.
  • Om du kan ytterligare språk utöver Svenska och Engelska
  • Erfarenhet av arbete inom fast-food