inline-image

Om arbetsgivaren

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, utbildningsorganisation som jobbar med entreprenörskap i skolan. Målet är att ge unga en tro på sin företagsamhet genom att de får träna och utveckla sitt entreprenörskap med hjälp av både teori och praktik. Organisationen stöds av offentliga aktörer, stiftelser, fonder och det privata näringslivet.

company-image
Arbetsgivare Ung Företagsamhet
Region Uppsala län
Bransch Administration, ekonomi, juridik, Försäljning, inköp, marknadsföring, Pedagogiskt arbete
Sista ansökningsdag 2019-02-10

Om arbetsgivaren

Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, utbildningsorganisation som jobbar med entreprenörskap i skolan. Målet är att ge unga en tro på sin företagsamhet genom att de får träna och utveckla sitt entreprenörskap med hjälp av både teori och praktik. Organisationen stöds av offentliga aktörer, stiftelser, fonder och det privata näringslivet.

Säljande projektledare/marknadsadministratör

Vill du göra skillnad i vårt samhälle? Som säljande projektledare/marknadsadministratör och grundskoleansvarig hos Ung företagsamhet är du med och skapar grunden för en god framtida tillväxt i vårt samhälle genom att väcka intresse för företagande.  Vi är fem kollegor på Ung företagsamhet i Uppsala; regionchef, två skolinformatörer, en gymnasieansvarig och så du som vill ta över taktpinnen för grundskolan. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att elever ska få möjligheten att få en praktisk insyn och kunskap om hur det är att starta, driva och utveckla ett företag.  I regionen ingår orterna Uppsala, Enköping, Håbo, Tierp, Östhammar, Heby och Knivsta.

Arbetsuppgifter 
Din roll som grundskoleansvarig är omväxlande och utåtriktad. Ungefär halva din arbetstid handlar om att bygga relationer med lärare och skolledare inom grundskolan, ha kontakter med kommuner, projektleda återkommande event som tex Framtidskoll och Entreprenörsskap på riktigt. Den andra halvan av ditt arbete innebär ansvar för vår administration, t ex producera marknadsföringsmaterial, ta fram presentationer till event och informationsmöten och hålla vår hemsida uppdaterad. 

I snitt lägger du 50% på arbete med grundskolan och de aktiviteter vi genomför i samarbete med skolor/kommuner, 50% lägger du på administrativt arbete. Fördelningen varierar över året, så att du vissa perioder enbart arbetar med grundskolan, andra enbart med administration och ibland har du en högst blandad vardag. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som trivs med kombinationen av projektledning/koordinering och administration. Du är en utåtriktad och relationsskapande person som har lätt att knyta förtroendefulla kontakter. Du är strukturerad och kan hålla många trådar i din hand samtidigt utan att förlora överblicken. Du fungerar allra bäst när den ena dagen inte är den andra lik. Du kan planera och organisera men också göra snabba omprioriteringar och flexibelt anpassa dig till en varierad vardag. 

Du har studerat på högskola/universitet, antingen på ett program eller läst fristående kurser. Du har arbetat i en yrkesroll som kräver både en uppdriven administrativa förmåga och förmågan att bygga relationer, förmedla budskap och få människor intresserade. Vi tror att din bakgrund finns inom kommunikation, information, marknadsföring, pedagogik eller liknande. Din svenska är mycket god i tal och skrift och din engelska är god. Du är en van användare av de vanligaste Office-programmen och har också god kunskap i Adobe InDesign. Har du erfarenhet av Adobes övriga programvaror är det en merit.  

Vad vi förväntar oss av dig 
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet - i den här rollen når man framgång när man känner starkt för företagande, ungdomars möjligheter på arbetsmarknaden, utbildning eller regional utveckling, är drivande och en person som entusiasmerar och engagerar. Du skapar inte bara relationer och intresse - du följer också upp, håller dina överenskommelser, skapar struktur och är en pålitlig kontakt för såväl lärare och skolledare som för din egen arbetsgrupp. 

Vad du kan förvänta dig av oss 
Hos oss möter du en verksamhet som har höga förväntningar från vår omgivning men också stor frihet under ansvar. Vi känner ett starkt engagemang för de frågor vi arbetar med och vi arbetar i ett högt tempo. 

Övrig information 
Vi kommer att bearbeta inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, vänta därför inte utan skicka din ansökan redan idag! 

Ev frågor besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-470 71 10

Läs gärna mer om oss på vår hemsida som du når genom att klicka här.

Välkommen med din ansökan! 

Krav

  • Erfarenhet av en yrkesroll som kräver både en uppdriven administrativa förmåga och förmågan att bygga relationer, förmedla budskap och få människor intresserade
  • Van användare av de vanligaste Office-programmen

Meriterande

  • Erfarenhet av Adobes programvaror