top-image

Om arbetsgivaren

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

company-image
Arbetsgivare Mässrestauranger AB
Region Skåne län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2019-02-01

Om arbetsgivaren

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Kallskänka & Cafébiträde

Vi på mässan ser fram emot en fullspäckad vårsäsong tillsammans med dig!

Detta innebär att vi behöver förstärkning av en glad och positiv person som kan vara behjälplig i det kalla köket men också ut mot våra gäster i våra caféer.

Vi jobbar mestadels dagtid men det förekommer även pass på kvällar och helger.

Har du tidigare erfarenhet från café med kakor, mackor, kaffe samt kassavana är du helt rätt person att söka.

Säsongen varar från februari till maj. 

Vi ser fram emot att höra av dig.

Krav

  • Talar och förstår svenska och/eller engelska

Meriterande

  • Kassavana
  • Jobbat inom restaurangbranschen