Om arbetsgivaren

På kreativa och internationella mötesplatser driver systrarna Maria Stridh och Kerstin Johanssons restaurang- och bankettverksamhet. Stadshusrestauranger ansvarar för banketter och fester i Stockholms stadshus samt à la carte restaurang Stadshuskällaren och lunchrestaurang Ragnars skafferi. På Mässrestauranger i Stockholm och Malmö finns caféer, à la carterestauranger och eventhallar där vi lagar god mat till tusentals gäster på arrangemang som tex. Kristallen och Bocuse d’Or. I Kulturhuset Stadsteatern driver vi Teaterbaren med lunch, café och à la carte restaurang. Engsholm Slott på Mörkö, i Stockholms södra skärgård, är specialister på exklusiva konferenser men även bröllop och weekends.

company-image
Arbetsgivare ,
Region Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2018-11-04

Om arbetsgivaren

På kreativa och internationella mötesplatser driver systrarna Maria Stridh och Kerstin Johanssons restaurang- och bankettverksamhet. Stadshusrestauranger ansvarar för banketter och fester i Stockholms stadshus samt à la carte restaurang Stadshuskällaren och lunchrestaurang Ragnars skafferi. På Mässrestauranger i Stockholm och Malmö finns caféer, à la carterestauranger och eventhallar där vi lagar god mat till tusentals gäster på arrangemang som tex. Kristallen och Bocuse d’Or. I Kulturhuset Stadsteatern driver vi Teaterbaren med lunch, café och à la carte restaurang. Engsholm Slott på Mörkö, i Stockholms södra skärgård, är specialister på exklusiva konferenser men även bröllop och weekends.

A la carte-servis till Kockarnas Krog 

Häng med oss på Mässrestauranger Stockholm under Sthlm Food & Wine och årets upplaga av Kockarnas Krog!

Kockarnas Krog är ett stående – och mycket populärt – inslag på Sthlm Food & Wine. Här samlas Sveriges främsta kockar och skapar en exklusiv upplevelse när vår a la carte restaurang The Garden förvandlas till Kockarnas Krog, som bara kan besökas under mässan. Årets upplaga av Kockarnas Krog görs i samarbete med Sveriges bästa museirestauranger.

Paul Svensson, Malin Söderström, Petter Nilsson och Pontus Frithiof utgör, tillsammans med teamledaren Fredrik Eriksson, laget av kockar som ska presentera unika menyer på Kockarnas Krog. De är alla supernovor i gastronomins universum, tillika kreativa chefer för var sin museirestaurang.

Att varje museum med självaktning har en stjärnkock som driver museirestaurangen har varit mer regel än undantag de senaste åren. Många museirestauranger håller så hög kvalitet att de i sig är en attraktion, oberoende av utställningarna de är satta att ackompanjera

 

Missa inte chansen att vara en del av detta minst sagt pulshöjande evanemang.

Upprodd och förberedelser 7-8 november, 9, 10, 11 november kör vi krogen live!

Sök nu!

Krav

  • Obehindrad svenska i tal och förståelse
  • Minst tre års serveringsvana av a la carte
  • Kassavana

Meriterande

  • Viss dryckeskunskap
  • Kunskaper i kassasystemet Anker