top-image

Om arbetsgivaren

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

company-image
Arbetsgivare Mässrestauranger AB
Region Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2018-11-04

Om arbetsgivaren

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

A la carte-servis till Kockarnas Krog 

Häng med oss på Mässrestauranger Stockholm under Sthlm Food & Wine och årets upplaga av Kockarnas Krog!

Kockarnas Krog är ett stående – och mycket populärt – inslag på Sthlm Food & Wine. Här samlas Sveriges främsta kockar och skapar en exklusiv upplevelse när vår a la carte restaurang The Garden förvandlas till Kockarnas Krog, som bara kan besökas under mässan. Årets upplaga av Kockarnas Krog görs i samarbete med Sveriges bästa museirestauranger.

Paul Svensson, Malin Söderström, Petter Nilsson och Pontus Frithiof utgör, tillsammans med teamledaren Fredrik Eriksson, laget av kockar som ska presentera unika menyer på Kockarnas Krog. De är alla supernovor i gastronomins universum, tillika kreativa chefer för var sin museirestaurang.

Att varje museum med självaktning har en stjärnkock som driver museirestaurangen har varit mer regel än undantag de senaste åren. Många museirestauranger håller så hög kvalitet att de i sig är en attraktion, oberoende av utställningarna de är satta att ackompanjera

Missa inte chansen att vara en del av detta minst sagt pulshöjande evanemang.

Upprodd och förberedelser 8 november, 9, 10, 11 november kör vi krogen live!

Välkommen med din ansökan! 
Ansöker gör du genom att klicka på "Sök detta jobb". Urval och intervjuer sker löpande. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.

Sök nu!

Krav

  • Obehindrad svenska i tal och förståelse
  • Minst tre års serveringsvana av a la carte
  • Kassavana

Meriterande

  • Viss dryckeskunskap
  • Kunskaper i kassasystemet Anker