Om arbetsgivaren
Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.
Om arbetsgivaren
Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.
Serviceproffs i oktober
Har du lite tid över? Då har vi spännande saker på gång!
Mässrestauranger som finns i Stockolmsmässans lokaler i Älvsjö söker nu nya stjärnor som brinner för service.
Nu i oktober månad har vi en av våra mest hektiska perioder - stora konferensluncher vecka 41 och 42 och inte mindre än tre banketter under vecka 43!
Vi behöver stärka upp vårt team under den här perioden och söker dig med serveringsvana, snabba fötter och viljan att leverera service i världsklass. De aktuella datumen är 10-11 oktober (lunch), 18-19 oktober (lunch) samt 23, 24 och 26 oktober (kväll)
Vår verksamhet fortsätter givetvis, om än under något lugnare former, så om du trivs med oss och vi med dig så ser vi gärna att du stannar kvar och lär dig mer på alla våra avdelningar!
Vi har ett tiotal fasta restauranger i huset där du har möjlighet att arbeta både på a la carte, i någon av våra lunchrestauranger och caféer där vi löpande söker medarbetare med det lilla extra - våra serviceproffs.
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med måga roliga event och trevliga arbetskamrater så sök till oss redan idag.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet av tallrikservering
Fyllda 18 år (gäller banketterna v. 43)
Tillgänglig på ovan nämnda datum
Tala och förstå svenska/engelska