top-image

Om arbetsgivaren

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

company-image
Arbetsgivare Mässrestauranger AB
Region Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2018-10-08

Om arbetsgivaren

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Kock till Teaterbaren!

Teaterbaren söker extra personal till köket. Produktionen är varierande med inriktning på modern husmanskost med en kvalitetsmässig medvetenhet kring hantering av råvaror.

Tillsammans med köksmästaren och övriga kockar/kallskänkor kommer du att sköta tillagning och utveckling av mat till alla våra olika verksamheter. Vi driver café, bistro och a la carte samt har en stor beställnings verksamhet och ett nära samarbete med Kulturhuset/Stadsteatern. Arbetstiderna är schemalagda efter dina möjligheter och våra behov och vi i köket arbetar sällan efter 19.00. 

Vi som jobbar här är ett glatt gäng som gillar att ha högt tempo och brinner för att utveckla våra produkter efter vad som händer i stan eller nya trender. Vi tänker på miljö och framtid och en hållbar restaurang. Vi har högt i tak och samarbetar alltid för att lösa våra utmaningar vilket kräver en hel del prestigelöshet, flexibilitet och kunna tänka nytt. Vi följer HRF's kollektivavtal, en trygghet för alla. 

Anställningen är på deltid, för mer information kontakta Mats Tjärnstig; mats.tjarnstig@gladaankan.se 

Teaterbaren ligger i Kulturhuset och har öppet alla dagar i veckan. Restaurangen har cirka 400 sittplatser och serverar lunch och middag, café och barservering samt pausservering i samband med förställningar och andra arrangemang på Stockholms Stadsteater och Kulturhuset. Vi har även festvånings- och beställningsverksamhet. Vi erbjuder en inspirerande och händelserik arbetsplats mitt i Stockholms city med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

  • Relevant utbildning 
  • Talar och förstår svenska och/eller engelska obehindrat

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av liknande verksamhet
  • Flexibel i dina arbetstider och kan arbeta vardagar och helg