top-image

Om arbetsgivaren

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

company-image
Arbetsgivare Mässrestauranger AB
Region Stockholms län
Bransch Hotell, restaurang, storhushåll
Sista ansökningsdag 2018-09-17

Om arbetsgivaren

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.
Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Restaurangbiträde

Vi söker glada och engagerade serviceproffs som vill arbeta som Café- & Restaurangbiträde under hösten 2018! Gillar du att jobba i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och gillar service.

I våra Fastfood avdelning ingår flera olika caféer och restauranger som serverar hamburgare, sushi, wok, sallader, wraps och hembakade kakor mm. Vi kommer att ha många roliga mässor och arrangemang här på Stockholmsmässan så därför vill vi utöka vår personalstyrka med dig som är driven och som vill arbete som ett serviceproffs hos oss.

Dina arbetsuppgifter är att arbeta med gästen i fokus på något av våra caféer eller restauranger. Du ser till att våra enheter är rena, snygga och påfyllda med rätt sortiment. Du står i kassan, tillverkar kaffedrycker, serverar lunch eller gör hamburgare, sushi beroende på i vilken restaurang du just den dagen arbetar på. Här har du stora möjligheter att lära dig många roliga arbetsuppgifter inom restaurang.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar och engelska obehindrat. Meriterande är också om du har kassavana och tidigare erfarenhet från restaurangbranschen. För mer ansvar och hantering av kassa krävs att du fyllt 18 år.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som gillar service, för du kommer vara en viktig del för våra gästers helhetsupplevelse på Stockholmsmässan. Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor.

Vi erbjuder arbete vid bla följande evenemang: http://www.stockholmsmassan.se/program. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 8 timmar. Vi har inte verksamhet varje dag utan det varierar vecka för vecka beroende på vilka mässor vi har i huset. Vi har evenemang både vardagar, kvällar och helger så hoppas att du är flexibel och kan jobba lite olika, varierat under säsongen.

Intervjuer kommer att ske i mitten av augusti och för att öka dina chanser till anställning skicka då din ansökan redan idag!

Har du frågor kan du maila till fastfood@massrestauranger.se

Välkommen till oss! 

Krav

  • Tala svenska och engelska obehindrat

Meriterande

  • Om du har tidigare erfarenhet som restaurangbiträde
  • Kassavana
  • Att du har fyllt 18 år
  • Att du kan jobba både vardagar, kvällar och helger