Sundahls Maskinaffär AB är ett av Sveriges största privata maskinhandelsföretag inom skog, lantbruk och entreprenad. Företagets huvudort är Växjö och en filial finns i Karlskrona. Båda anläggningarna har reservdelslager, serviceverkstad samt försäljning av maskiner. Service på fältet utförs av företagets 8 fältmekaniker med servicebilar. Vi är generalagent för Terex och Atlas entreprenadmaskiner samt återförsäljare av Rottne skogsmaskiner och Massey Ferguson traktorer och lantbruksmaskiner. Företaget bildades 1960, har ca: 40 anställda och omsätter runt 250 msek årligen.

Mekaniker

Vi säljer fler maskiner än någonsin och behöver därför öka vår kapacitet med ytterligare en mekaniker! Hos oss blir du en del i ett privat familjärt företag med flera starka ben att stå på.

Som mekaniker kommer du att arbeta med montering av utrustning på nya entreprenadmaskiner, samt service och reparationer i första hand på fabrikaten Terex och Atlas.

Vi söker dig som har en maskinutbildning med inriktning mot tunga maskiner, samt tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vi tycker att det är viktigt att du är ordningsam, utstrålar förtroende samt har god social kompetens. Du har god allmän datavana och kan uttrycka dig väl på både svenska samt engelska i tal och skrift.

Placeringsort: Växjö.

Har du frågor om tjänsten besvaras de av Richard Roos, Sundahls Maskinaffär
på telefon 0470-74 40 02.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 oktober, 2016. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
- Maskinutbildning med inriktning mot tunga maskiner
- Tidigare erfarenhet av liknande arbete
- Allmän god datorvana
- Goda kunskaper i svenska samt läsförståelse i engelska

Meriterande
- Engelsk i tal och skrift

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Sundahls AB

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på www.sundahls.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.