Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Barista Lavazza Cityterminalen

Konceptet har sina rötter i det välkända italienska kaffevarumärket Lavazza som startade i Turin 1895. Lavazza Espression är en cafékedja som startade 2007 och som idag finns i flera delar av världen. Där kan gäster njuta av vällagd italiensk mat och dryck i en nutida miljö.

I vårt koncept på Cityterminalen erbjuds våra gäster klassiska italienska specialiteter i form av kaffe, varm och kall mat, vin och övrig dryck. Café och restaurang har ett modernt utseende med fokus på kvalitet och italiensk design.

Nu söker vi efter flertalet duktiga baristor för extrajobb med möjlighet till del/heltid.

Som barista hos oss arbetar du vid espressomaskinen samt förekommande cafésysslor och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Vi ställer höga krav på våra medarbetare så är en viss branschvana ett stort plus. Du bör ha en stor passion för att jobba med service och människor. Du har en stor portion humor och ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor.

Arbetstiderna avser främst kvällar och helger!
Du börjar som tidigast 09:30 och slutar senast 19:30

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Jesper Hagberg
Epost: jesper.hagberg@ssp.se

Arbetsgivare
SSP