Logga in

KFUM Uppsala Basket grundades 1960. Sedan dess har basketen växt i Uppsala och sporten är nu en av våra mest besökta elitidrotter. Uppsala Basket ska erbjuda hela regionen underhållande basketevenemang på en nivå som håller världsklass. Tre av de senaste fem säsongerna har vi varit i semifinal och etablerat klubben som en topp 4-klubb i Sverige. Vi vill spela en intensiv basket med mycket energi och vi vill att publiken ska ryckas med i matchen.

Vid sidan av det sportsliga är Uppsala Basket mycket stolta över att driva det framgångsrika projektet Schysst Framtid. I detta projekt hjälper vi ungdomar att upptäcka idrott och gemenskap samt att uppmuntra dem till att ta avstånd från destruktiva saker som främlingsfientlighet, mobbning, droger och skadegörelse.

Vi driver även sedan länge Nätverket - ett affärsnätverk där människor träffas i olika former för att lära känna varandra och göra affärer. Det är något som ligger oss nära om hjärtat, möten i alla dess former är utvecklande och roligt.

Säljare

Uppsala Basket söker nu en idrottsintresserad säljare som brinner för att skapa goda kundrelationer och att göra affärer!

Klubben har 3 anställda, en klubbdirektör, en Marknadschef/säljare samt en kanslist. Vi är en liten organisation i nära samarbete med vår engagerade styrelse. Vår gemensamma nämnare är att vi alla brinner för idrott, i synnerhet basket.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter är att genom uppsökande försäljning få in sponsorer till Uppsala Basket och Schysst Framtid. Du säljer även medlemskap till vårt framgångsrika och uppskattade nätverk. Du har budgetansvar och rapporterar direkt till Klubbdirektör.

Vem är du?
Du är en fena på nykundsbearbetning och på att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Du har en dokumenterad bakgrund som säljare och har arbetat i minst 3 år med uppsökande försäljning.

Som person är du självgående och självmotiverande. Du brinner för försäljning och räds inte motgångar. Du är en målfokuserad och social person med ett stort sportintresse, kanske rent av ett basketintresse?

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Office-paketet. Som säljare hos oss krävs det att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du i din tidigare yrkeskarriär har skapat dig ett nätverk som du i din roll som säljare hos Uppsala Basket kan ha nytta av.

Vad erbjuder vi?
Hos oss blir du en del av ett engagerat gäng som brinner för idrotten i Uppsala. Som säljare på Uppsala Basket har du själv möjligheten att skapa och forma ditt säljarbete. Du som är van att ta mycket eget ansvar i din roll som säljare kommer trivas utmärkt i vår organisation.

Övrig information
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult från jobbet.se, Sara Björkman.
Tel: 018-100 112
Mail: sara.bjorkman@jobbet.se.

Tillträde enligt överenskommelse.

Krav
- B-körkort.
- Tillgång till egen bil.
- Minst 3 års yrkeserfarenhet av uppsökande försäljning.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- God datorvana och behärskar Office-paketet väl.

Meriterande
- Etablerat kundnätverk i Uppsala.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön

Kontakta

Arbetsgivare
Uppsala Basket

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information om Uppsala Basket, vårt Nätverk och Schysst Framtid hittar du på vår hemsida.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.