Logga in

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi har även en roll på apoteksmarknaden där vi ska bidra till god service och tillgänglighet på apotek i Sverige. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna.

Erfaren administratör

Till Apoteksavdelningen söker vi en erfaren administratör. På avdelningen arbetar idag 15 personer med kompetens inom farmaci, ekonomi och juridik. Vår avdelning präglas av ett högt engagemnag och god sammanhållning hos medarbetarna. Verksamheten befinner sig i ett utvecklingsskede, vilket är både stimulerande och ställer krav på flexibilitet hos chef och medarbetare.

Som administratör är din uppgift att:
. vara ett administrativt stöd för avdelningschefen och medarbetare i det dagliga arbetet
. vara avdelningens registrator
. boka, förbereda och skriva minnesanteckningar vid möten
. sköta administrativa uppgifter kring konferenser, utbildningar, mässor och andra evenemang
. sköta administrativa uppgifter kring fakturahantering, semesterplanering och resor
. sköta kontakten med såväl externa som interna parter

Du kommer att arbeta självständigt i din roll på avdelningen, dock kommer du att ha ett nära samarbete med övriga administratörer på TLV.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som administratör och erfarenhet av arbete i registratur. Du behärskar Office-paketet, framförallt Word och Powerpoint. Erfarenhet av arbete vid statlig myndighet och utvecklingsarbete inom det administrativa området är meriterande.

Som person är självständig, noggrann, strukturerad och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad.

Övrigt
TLV vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten, vi eftersträvar även en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv. Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en organisation med hög förändringstakt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde
Anställningen är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om arbetet är du välkommen att kontakta avdelningschef Inger Erlandsson, telefon 08-568 420 73 och administratör Pernilla Johansson, telefon 08-568 420 52.

Fackliga upplysningar:
Saco, Åsa Tormod, telefon 08-568 420 68
ST, Britt-Mari Lidholm, telefon 08-568 420 60

Välkommen in med din ansökan senast 21 november 2013.

Krav
Flera års erfarenhet av att arbeta som administratör och erfarenhet av arbete i registratur. Du behärskar Office-paketet, framförallt Word och Powerpoint.

Meriterande
Erfarenhet av arbete vid statlig myndighet och utvecklingsarbete inom det administrativa området.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
TLV

Intresseanmälan:
Välkommen med din intresseanmälan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan.

Läs mer om oss på vår hemsida www.tlv.se
 
I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och undanbeder oss samtal från andra rekryterings- och platsannonsföretag.