Som en pärla ligger ön Hven mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Backafallsbyn är ett familjeägt hotell med en välrenommerad restaurang med en världsunik och prisbelönt Whiskybar. Anläggningen har ca 140 bäddar och ca 250 platser i restaurangen.Spirit of Hven Backafallsbyn är ett småskaligt destilleri och en fyrstjärnig konferensanläggning med hotell och bar som ligger på ön Hven mitt i Öresund. Destilleritet producerar framförallt malt whisky men även ekologisk ekfatslagrad alkohol som Aqua vitae, Gin, Vodka m.m.

Vi söker nu en säljare/marknadschef som tillsammans med oss kan vara med och bygga en framgångsrik marknadsstrategi för att nå våra gemensamt uppsatta mål. Samtidigt är du också ute på fältet och kommer jobba med att sälja in våra produkter från vårt destilleri till butiker och grossister.

I din roll kommer du att bevara och utveckla de befintliga marknaderna samt utveckla och bearbeta nya. Du har tidigare jobbat med att sälja liknande produkter och har därför god erfarenhet och insikt i regelverk och strategi-tänk inom beverage marknaden.

Vi söker dig som har driv och vilja att utveckla både dig själv och företaget. Du har möjlighet att ta kommando över situationer likväl som att anpassa dig till omvälden och verkligheten. Du kan med glimten i ögat och ett leende på läpparna använda dina kunskaper och vara mottaglig för nya.

Dessutom kräver tjänsten att du är positiv, ihärdig och målinriktad. Du är som person även social och gör affärer både med hjärta och hjärna. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är nödvändigt, behärskar du dessutom danska, tyska eller franska är det ett extra plus.

Du kommer ha din utgångspunkt på Hven men i tjänsten ingår resande i Sverige, Danmark samt till viss del övriga delar av Europa.

Vi bearbetar inkomna ansökningar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor besvaras av Lisa Ekengren, 018-100 112

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information finner du på vår hemsida www.hven.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering