Logga in

Nelson Garden är Nordens ledande trädgårdsgrossist med ett brett utbud av frö, lök och andra trädgårdsprodukter. Vi bedriver försäljning genom våra bolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi är ca 85 anställda och omsätter ca 280 MSEK. Huvudkontoret ligger i Tingsryd och lager/produktionsanläggning finns i Tingsryd och Karlshamn.
På Nelson Gardens reklamavdelning arbetar vi med information, kommunikation och reklam. Arbetsuppgifterna är varierande då vi producerar allt från kataloger och skyltar till förpackningar och annonser. Sedan några år tillbaka är TV-reklam vår starkaste kanal för marknadsföring och vår utmaning just nu blir att producera egna instruktionsfilmer. Inom en snar framtid påbörjas även bygget av en egen foto- och filmstudio!

Arbetsuppgifter

Som reklamare planerar och filmar du de instruktionsfilmer vi ska producera. Filmernas syfte blir att göra odling lättbegriplig och intressant för våra kunder.
Du deltar aktivt i avdelningens gemensamma arbete med kataloger och förpackningar i InDesign och andra program i Adobe CS. En del av detta arbete utförs automatiskt med hjälp av databaser och xml-import/export.
Du kommer också att snabbt serva våra kunder och dotterbolag i Norden med bilder, text och information.

Din bakgrund
- Du har formell utbildning alternativt erfarenhet av film och vet hur man berättar med mediet. Du har de tekniska kunskaper och färdigheter som krävs för att kunna producera egna filmer.
- Du har vana vid Mac och behärskar program som t ex InDesign, Photoshop, Illustrator, AfterEffect eller motsvarande programvaror. Erfarenheter av html, xml och andra gränssnitt mot databaser är meriterande.
- Du är kreativ och har en konstnärlig talang.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning på heltid i ett företag som blomstrar! Försäljningen ökar varje år och idag finns företagets produkter på mer än 11 000 försäljningsställen i hela Norden. Lokalerna på Lokgatan i Tingsryd har nu vuxit till över 16 000 kvadratmeter. 

Arbetsprover
I din ansökan ser vi gärna att du bifogar länk till egna exempel på arbetsprover.

Vill du bo i Tingsryd? Information hittar du på www.tingsryd.se

Läs broschyren om hur det är att flytta till Tingsryd

Välkommen med din ansökan senast den 23 maj

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev frågor hänvisas till claes.dahlberg@jobbet.se

Ansökan 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan! 


Mer om företaget och våra produkter hittar du på hemsidan, www.nelson.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.