SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Servicestjärnor till Lounge på Arlanda

Vad gör arbetet på Loungen på Arlanda spännande?
Charmen med att jobba på Arlanda är den internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik. I Loungen eftersträvar vi att ge den allra högsta nivån av service till våra gäster.

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Tjänsten i våra lounger är varierande. Arbetsuppgifterna består av mat och dryckeshantering då en stor del är att alltid se till att våra bufféer är tilltalande och fräscha, att hålla ordning och reda och se till att loungen i sin helhet överträffar våra gästers förväntningar. Plocka disk, ta hand om beställningar, mottagande av leveranser ingår också i arbetsuppgifterna.

Profil:
Du är minst 20 år och älskar självklart att ge det lilla extra. Nyckelord för tjänsten är hög servicekänsla, initiativförmåga, självständighet och flexibilitet. Övriga viktiga egenskaper är samarbetsförmåga och noggrannhet.

Du har minst 3 års erfarenhet från något serviceyrke, gärna erfarenhet från arbete inom hotell och konferens eller liknande. Det är meriterande om du har någon form av serviceutbildning

Då vi verkar i en internationell miljö krävs att du talar flytande svenska och kan uttrycka dig väl på Engelska. Om du kan ytterligare språk är det meriterande.

Övrigt
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till sen kväll, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.30 på morgnarna och på kvällar senast till 23.30, vardag som helgdag. Det är därför en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP