SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Servicestjärna till Caffé Ritazza, Arlanda Airport

Är du vår nästa Servicestjärna till Caffé Ritazza, Arlanda Airport?
Caffé Ritazza är den klassiska sortens café som du hittar överallt i Italien, på bussterminaler och tågstationer. Särskild vikt lägger vi vid det ekologiska kaffet, som serveras i en mängd varianter och kombinationer. Konceptet finns på flygplatser i 21 länder.

Hos oss arbetar du med ett engagerat gäng med bra gemenskap. Vi strävar alltid efter att utvecklas och vi värdesätter nya idéer. Att ge snabb service till våra gäster är A-O för oss.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Vi söker dig som delar vår passion för att leverera förstklassig Service och Kvalitet.
Hos oss arbetar du vid espressomaskinen samt med förekommande cafésysslor såsom disk, städning, leveransmottagning och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Profil:
Du bör vara över 20 år då vi serverar alkohol.

För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service. Du har en stor passion för att jobba med service och människor samt trivs med att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kassaarbete, har arbetat som barista eller genomgått baristautbildning. Då vi verkar i en internationell miljö krävs att du talar flytande svenska och kan uttrycka dig väl på Engelska. Om du kan ytterligare språk är det meriterande.

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Vi håller öppet från tidig morgon till sen kväll, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00 på morgnarna och på kvällar senast till 23.00, vardag som helgdag. Det är därför en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen.

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och
välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Låter detta som din nästa utmaning?
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Erika Björnsson
Tel:0736881687
Mobil: 0736881687
Epost: erika.bjornsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP