SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kock till OMW, Arlanda

Kock till Brasserie & Bar, SSP Arlanda

Vi söker kockar till vårt brasserie On My Way mitt i Sky City, Arlanda. Restaurangen erbjuder både hotellets gäster och resenärer på Arlanda Airport välkomponerad brasserieinspirerad mat. Med perfekt läge och avslappnad miljö är restaurangen utmärkt för en måltid innan flygresan eller innan ett mindre formellt affärsmöte.

För mer information om vår restaurang följ denna länk: http://www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda/restauranger-och-barer och för mer information om hotellet: http://www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda

Arbetsuppgifter:
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Du är tillsammans med Souschef ansvarig för att den mat vi serverar håller högsta kvalitet! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Till din hjälp har du en rutinerad personalstyrka.

Din personlighet.
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalitet! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamheten, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten.

Du har inga problem med att arbeta skiftgång med varierande arbetstider, 0800-2330 veckans alla dagar.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

För befattningen krävs:
. relevant yrkesutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet
. att du behärskar Word och Excel
. viss kunskap i restaurangekonomi
. behärskar svenska i tal och skrift, alt. Engelska

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP