SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kock till Stockholm Central

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Vi söker kockar till vårt Varm-kök på Stockholm Central. Du gör det där lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. I arbetsuppgifterna ingår även att beställa varor.


Profil:
Du tycker om när det är högt tempo. Vidare är du målmedveten samt flexibel med mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du ser lösningar istället för problem. Ordning & Reda är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta i team.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 år av relevant erfarenhet och kunskap av de sysslor som bedrivs i ett restaurangkök. Du har god kunskap inom livsmedelshygien och är van vid att leda och fördela arbetet i köket. Det är meriteterande om du är gymnasial kock/ har restaurangutbildning. Arbetet kräver att du både talar och läser svenska samt engelska obehindrat.

Vi är medlemmar av VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket) Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och personalförmånskort.

Vi söker just nu kockar för deltid och extra anställning. Du arbetar i skift och arbetstiderna varierar mellan 8.00-23.30, de flesta arbetspassen är förlagda kvällstid.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP