SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Extrapersonal till Taco Bar på Arlanda Airport

Vad gör jobbet på Taco Bar, Arlanda Airport spännande?
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter, en av grundarna åt sin första Taco.

Hos oss på Taco Bar, Arlanda Airport får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar alltid efter att utvecklas och vi värdesätter nya idéer. Att ge snabb service till våra gäster är A-O för oss.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Om du brinner för att ge förstklassig service kommer du att trivas på Taco Bar. Du erbjuds ett varierande arbete där exempel på arbetsuppgifter är: kassahantering, varumottagning, och arbete i restaurangens matsal men allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Profil:
Du är minst 20 år då vi serverar alkohol. Eftersom vi verkar i en internationell miljö är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service. Du har en stor passion för att jobba med service och människor samt en stor portion humor då du ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Då vi ställer höga krav på våra medarbetare så är en viss branschvana meriterande och det är ett plus om du har erfarenhet inom fast food-branschen.

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.
Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till sena kvällar, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.30 morgon, kvällar senast till 22.00, vardag som helgdag.

Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.30-22.00

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Låter detta som din nästa utmaning?
Tveka i så fall inte att söka jobbet på Taco Bar, Arlanda Airport redan idag. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP