SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Extrapersonal till WHSmith, Arlanda Airport

Vad gör rollen som säljare på WHSmith, Arlanda Airport spännande?

Charmen med att arbeta på Arlanda är den internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik. Just nu söker vi extrapersonal till våra WHSmith-butiker. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta mycket över sommaren.

Hos WHSmith hittar du alltid ett välsorterat utbud för dig som vill ha något att läsa. I butiken finns dagstidningar, magasin och böcker samt ett kioskutbud med drycker, snacks och ett mindre utbud av researtiklar. WHSmith är en brittisk kedja av bokhandlare. Företaget grundades i London och de allra flesta butiker ligger i Storbritannien. På Arlanda finns 5st WHSmith butiker.


Övergripande roll och arbetsuppgifter:

Som säljare på WHSmith arbetar du med förekommande butikssysslor såsom kassahantering, påfyllning i montrar och allra helst med att bidra till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål. En god laganda där vi tillsammans levererar snabb service till våra gäster är A&O för oss.


Profil:

Om du är ansvarsfull och har en stor passion för att jobba med service och människor så kommer du att trivas i den här rollen.

Vi söker dig som är över 18 år. Då vi verkar i en internationell miljö vill vi att du talar flytande Svenska och uttrycker dig väl på Engelska samt att du gärna kan fler språk. Du kommer att få lära dig arbetsuppgifterna på plats, men det är meriterande om du har erfarenhet av kassahantering eller arbete i butik.


Övrig information:

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Butikerna håller öppet från tidig morgon till sen kväll, och du arbetar i skift vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.00-23.00

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Låter detta som din nästa utmaning?

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP