SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Loungevärd till Arlanda

Vad gör rollen som Loungevärd på Arlanda spännande?

Charmen med att jobba på Arlanda är den internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik.

Tjänsten i våra lounger är en kombinerad och varierande tjänst. Vi eftersträvar kombinationen av att ge den allra högsta nivån av service till våra gäster.

På SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består av mat och dryckeshantering då en stor del är att alltid se till att våra bufféer är tilltalande och fräscha, att hålla ordning och reda och se till att loungen i sin helhet är trevlig för våra gäster att besöka. Plocka disk, ta hand om beställningar, mottagande av leveranser ingår också i arbetsuppgifterna.

Profil:
Du har minst 3 års erfarenhet från något serviceyrke, gärna erfarenhet från arbete inom hotell och konferens eller liknande. Vi ser positivt på om du har någon form av serviceutbildning. Nyckelord för tjänsterna är hög servicekänsla, initiativförmåga, självständighet och flexibilitet. Övriga viktiga egenskaper är samarbetsförmåga och noggrannhet. Du älskar självklart att ge det lilla extra. Det är ett absolut krav att du behärskar tre europeiska språk såväl svenska som engelska i tal och skrift och du har även viss datavana. Har du kunskap i ytterligare språk är det meriterande.

Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN

Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.30-23.30, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP