SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Lagermedarbetare till Arlanda

Vad gör jobbet på lagret hos SSP på Arlanda spännande?
Charmen med att jobba på Arlanda är den internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik. Hos oss erbjuds du en varierande tjänst i en stimulerande miljö. Lagret på Arlanda distribuerar varor till ett stort antal enheter på Arlanda och hos oss arbetar du med ett glatt & engagerat team.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Vi jobbar i team och tillsammans tar vi emot varor från leverantörer och utför interna leveranser till restauranger och butiker på Arlanda.

Profil:
Du är en positiv, glad person med god samarbetsförmåga som tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ser lösningar istället för problem och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

C-Körkort är ett krav och truckkort är meriterande. Du bör ha goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 03.00-16.00, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda.

Du är minst 20 år och till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Låter detta som din nästa utmaning?
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Christer Söderqvist
Tel:0736881566
Mobil: 0736881566
Epost: christer.soderqvist@ssp.se

Arbetsgivare
SSP