SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Konferensvärd/konferensvärdinna till Arlanda

Är du vår nästa Servicestjärna?
Charmen med att jobba på Arlanda är den internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik.

På konferensen, belägen på Sky City Arlanda skapar vi rum för framgångsrika möten och event. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster det allra bästa. Vårt mål är 100% kundnöjdhet och vi söker därför fler servicestjärnor som brinner för att ge det lilla extra.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består av mat och dryckeshantering då en stor del är att se till att våra bufféer är tilltalande och fräscha, att hålla ordning och reda och se till att konferensen i sin helhet överträffar våra gästers förväntningar. I arbetsuppgifterna ingår även att möta våra gäster, plocka disk, ta hand om beställningar och mottagande av leveranser.

Profil:
För att trivas i rollen tror vi att du har hög servicekänsla, initiativförmåga, självständighet och flexibilitet. Övriga viktiga egenskaper är samarbetsförmåga och noggrannhet.

Du har gärna minst 3 års erfarenhet från något serviceyrke med erfarenhet från arbete inom hotell och konferens eller liknande. Vi ser positivt på om du har någon form av serviceutbildning.

Då vi verkar i en internationell miljö är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har även viss datavana. Har du kunskap i ytterligare språk är det meriterande.

Du är minst 20 år och till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Övrig information:
Tjänsten innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 07.00-21.00.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP