SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Arbetsledare till Starbucks Arlanda Airport

Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion.
Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa 'a third place', en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj.

Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe.

Vad gör rollen som Arbetsledare på Starbucks, Arlanda Airport spännande?
Tjänsten som Arbetsledare på Starbucks innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Tillsammans levererar vi service i världsklass, vi strävar efter att ständigt överträffa kundens förväntningar.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Genom att leda och utveckla ett team av medarbetare arbetar du med den dagliga driften. Du inspirerar dina gäster och medarbetare och du bidrar till vår unika 'Starbucks Experience'

Arbetet innebär också att utbilda och informera medarbetare och gäster om kaffe; olika sorter, olika brygg-metoder etc. Du säkerställer att riktlinjer för säkerhet, hygien samt miljö och hälsa följs.
Du bidrar till att ditt team knyter kontakt med gäster och ger service av världsklass

Profil
För att lyckas i rollen som arbetsledare agerar du föredöme och med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du på ett skickligt sätt ditt team till att vara med och bidra till vår unika 'Starbucks Experience'.
Om du tycker om att jobba effektivt i ett högt tempo så kommer du att trivas i den här rollen. Vi tror vidare att du är utåtriktad och älskar att vara bland människor. Rollen kräver att du är en skicklig kommunikatör.
Det är meriterande om du har erfarenhet från arbetsledande positioner inom Café. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med konceptstyrda verksamheter och du får gärna vara utbildad barista.

Krav
Flytande svenska och mycket god engelska

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Caféerna håller öppet från tidig morgon till sena kvällar, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00 morgon, kvällar senast till 23.00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.00-23.00

SSP arbetar med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Max Eriksson
Tel:0736881637
Epost: max.eriksson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP