SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Baristor till Starbucks på Arlanda Airport

Vad gör rollen som Barista på Starbucks, Arlanda Airport spännande?
Vi söker Baristor till Starbucks på Arlanda Airport. Tillsammans levererar vi service i världsklass, vi strävar efter att ständigt överträffa kundens förväntningar.

Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion.
Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa 'a third place', en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj.
Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe.

En Baristas ansvarsområden består bland annat av:
-Knyta kontakt med gäster och ge service av världsklass
- Göra drycker enligt recept, stå i kassa, merförsälja, städa
-Inspirera gäster och kollegor
-Utbilda och informera gäster om kaffe; olika sorter, olika bryggmetoder etc.
-Vara med och bidra till vår unika 'Starbucks Experience'
-Följa riktlinjer för säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken

Profil
Om du tycker om att jobba effektivt i ett högt tempo så kommer du att trivas i den här rollen. Vi tror vidare att du är utåtriktad och älskar att vara bland människor. Rollen kräver att du är en skicklig kommunikatör. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom service eller som barista.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling.

Är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.

Krav
Flytande svenska och mycket god engelska

Meriterande
Baristaerfarenhet
Kassavana

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Caféerna håller öppet från tidig morgon till sena kvällar, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00 morgon, kvällar senast till 23.00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.00-23.00

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP