SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Barista till Lavazza, Arlanda Airport

Baristor till Lavazza Espression Arlanda

Lavazza-konceptet har sina rötter i det välkända italienska kaffevarumärket Lavazza som startade i Turin 1895. Lavazza Espression är en cafékedja som startade 2007 och som idag finns i flera delar av världen. Där kan gäster njuta av vällagad italiensk mat och dryck i en nutida miljö.

På Lavazza Espression, Arlanda erbjuds våra gäster klassiska italienska specialiteter i form av kaffe, varm och kall mat, vin och övrig dryck. Café och restaurang har ett modernt utseende med fokus på italiensk design och inredning.

Nu söker vi efter flertalet duktiga baristor, både tillsvidare och extrapersonal. Som barista hos oss arbetar du vid espressomaskinen samt med förekommande cafésysslor såsom kassa, påfyllning av varor och städ.

Inom SSP jobbar vi ständigt med försäljning och utbildar all vår personal till att bli proffs på sälj och service.

Vi ställer höga krav på våra medarbetare så en viss branschvana är ett stort plus. Du har en passion för att jobba med service och människor, en stor portion humor och är gärna med och bidrar till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor.

Arbetstiderna är skiftgång, dvs rullande schema med arbete varannan helg. Då vi följer flygavgångarna så innebär det tidiga morgnar, (04,00) till kvällar. Det är därför bra att du bor nära Arlanda alternativt har körkort och bil då det kan vara svårt att ta sig till och från arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

Krav
Fyllt 20 år

Meriterande
Baristavana

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Yasmin Rustem
Tel:0736881630
Epost: yasmin.rustem@ssp.se

Arbetsgivare
SSP