SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Cafévärd till stor Food Market, Arlanda Airport

Vad gör rollen som Cafévärd på Food Market, Arlanda Airport spännande?
Charmen med att jobba på Arlanda är den Internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik. På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Food Market är både självservering och restaurang, med mysiga sittplatser och takeaway-service, varierat utbud och trevlig atmosfär. Menyn är anpassad för alla åldrar och dygnet alla timmar med frukost, varmrätt och fika.


Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Som Cafévärd arbetar tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, förstklassig service, och trevlig atmosfär. Arbetsuppgifterna är varierande med arbete i t.ex. kassan, vid kaffemaskinen och påfyllning av produkter i montrarna.


Profil:
Om du har hög energinivå och tycker om att leverera förstklassig service så kommer du att trivas i den här rollen. Du tycker om att möta våra gäster och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Rollen ställer höga krav på god kommunikations och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och därtill positiv, alert och lösningsorienterad. Det är meriterande om du har arbetat på restaurang eller inom hotell, butik eller Cafe i minst 1 år.

Då vi arbetar i en internationell miljö bör du ha god kunskaper i svenska språket samt uttrycka dig väl på Engelska.

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till sen kväll, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00-22.00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda eller har tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

Till följd av lagstiftning krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

Låter detta som din nästa utmaning?
Vi är på jakt efter fler talanger som delar vår passion för att leverera förstklassig service och kvalitet. Är du vår nästa servicestjärna och skicklig på att leverera service och kvalitet på hög nivå? Tveka i så fall inte att söka rollen som Cafévärd på Food Market, Arlanda Airport redan idag. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Yasmin Rustem
Tel:0736881630
Epost: yasmin.rustem@ssp.se

Arbetsgivare
SSP