SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Skiftledare till Barino, Arlanda Airport

Vill du vara en del av ett vinnande koncept?
Är du vår nästa servicestjärna och skicklig på att bygga motiverade och inspirerade team? Tveka i så fall inte att söka rollen som skiftledare på Barino, Arlanda Airport redan idag.

Barino Italian Bar och Café erbjuder äkta italienska matupplevelser såsom pizza, grillade focaccia, italienska tapas, piatto di salumi misti följt av klassiska desserter såsom panacotta och tiramisu.

Vi söker duktiga skiftledare som delar våra värderingar och vår passion för att leverera förstklassig service och kvalitet. Hos oss får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och stort engagemang.


Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Som skiftledare leder och fördelar du arbetet samt säkerställer efterlevnad av bl.a. koncept och hygienstandards. Genom ditt ledarskap skapar du ett motiverat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, förstklassig service, och trevlig atmosfär.

Profil:
Om du har hög energinivå och är duktig på att inspirera och motivera ditt team till att leverera förstklassig service så kommer du att trivas i den här rollen. Du tycker om att möta våra gäster ute i driften och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Rollen ställer höga krav på utmärkt kommunikations och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och därtill positiv, alert och lösningsorienterad. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du har arbetat i en arbetsledande befattning i minst 1 år, gärna på restaurang eller inom hotell, butik eller Cafe. Då vi arbetar i en internationell miljö bör du ha goda kunskaper i svenska språket samt uttrycka dig väl på Engelska.

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Barino håller öppet från tidig morgon till kvällar, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.00-23.00

Charmen med att jobba på Arlanda är den Internationella atmosfären och att ingen dag är den andra lik. På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Låter detta som din nästa utmaning?
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Fouad Bandar
Mobil: 073-6881512
Epost: fouad.bandar@ssp.se

Arbetsgivare
SSP