SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Cafévärdar/värdinnor till flertalet Caféer på Arlanda Airport

Vi söker cafévärdar/värdinnor till flertalet Caféer på Arlanda Airport.

SSP driver flertalet koncept bl.a. Lavazza, mästare på kaffe som konst och vetenskap i över 120 år, som levererar sin utsökta espresso på flera ställen på Arlanda. Vi driver även Caffé Ritazza som är ett genuint restaurangcafé med hjärtat i italienskt kaffe.

Hos oss får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap. Är du vår nästa servicestjärna som delar vår passion för att leverera förstklassig kvalitet och service?

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Som Cafévärd/värdinna arbetar du medförekommande cafésysslor såsom påfyllning i montrar, kassahantering, disk, städning och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål. Att ge snabb service till våra gäster är A&O för oss.

Profil:
Vi söker dig som är över 20 år då vi serverar alkohol. Då vi verkar i en internationell miljö vill vi att du talar Svenska och uttrycker dig väl på Engelska samt att du gärna kan fler språk.

Du kommer att få lära dig arbetsuppgifterna på plats, men det är meriterande om du har erfarenhet av kassaarbete eller någon form av baristautbildning.

Om du har en stor passion för att jobba med service och människor så kommer du att trivas i den här rollen.

Övrig information:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.

Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till sena kvällar, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00 morgon, kvällar senast till 23.00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.00-23.00

På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Vi arbetar aktivt med internrekrytering och för den som visar ambition och goda resultat är utvecklings och karriärmöjligheterna på SSP oändliga.

Låter detta som din nästa utmaning?
Är du vår nästa servicestjärna och skicklig på att leverera service och kvalitet på hög nivå? Tveka i så fall inte att söka till oss på SSP, Arlanda Airport redan idag. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och annonsen kan komma att stängas ned före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Erika Björnsson
Tel:0736881687
Epost: erika.bjornsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP