SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Butikschef till WHSmith Arlanda

WHS är ett engelskt franchisekoncept med över 1 300 kiosker i 19 länder. WHSmith Travel erbjuder ett skräddarsytt sortiment bestående av dagstidningar, tidskrifter, böcker och impulsvaror för människor i rörelse på flygplatser, tågstationer och busstationer. Över 150 butiker och kiosker finns på ca 40 flygplatser, exempelvis Heathrow, Gatwick, Köpenhamn, Stockholm, Dublin, Delhi, Mumbai, Hyderabad, Muscat, Amman, Kuwait, Melbourne, Sydney och Kuala Lumpur.

I Sverige finns WHSmith hittills representerat med sex butiker på Arlanda flygplats, Uppsala Centralstation, Gävle Centralstation.

Resan är ett ypperligt tillfälle för att läsa och koppla av. Det har WHSmith tagit fasta på och erbjuder resenärerna ett förstklassigt utbud av tidningar och magasin. Tidskrifter för alla intresseområden och på flera språk finns här.

Att arbeta som Butiksschef innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en omväxlande och spännande miljö. Du ges goda möjligheter att utvecklas och bredda din kompetens genom att arbeta både med franchise- och egna butikskoncept.

Dina arbetsuppgifter innebär:
. Försäljningsansvar för att driva försäljningen i enlighet med företagets mål
. Personalansvar för avdelningens säljare och skiftledare
. Resultatansvar för enheten
. Säkerställa att konceptet följs på avdelningen
. Alltid sträva efter en mycket hög servicenivå

Du rapporterar till Driftchef.

Utbildning och bakgrund
Vi söker dig som brinner för sälj och service, som vill utvecklas i ett internationellt företag med stora möjligheter att göra karriär inom företaget. Önskvärt är att du har en gedigen erfarenhet från service, detaljhandeln, ekonomi eller administration i ledande befattning, samt att du har grundläggande datakunskaper och ha rätt attityd och inställning, hög servicegrad och viljan att utvecklas och lära nytt är också av stor vikt. Du trivs med självständigt arbete och snabba beslut i en stundtals stressig miljö. Du stimuleras av mötet med våra kunder och av att leda, utveckla och motivera dina medarbetare och har goda kunskaper i svenska och engelska.

Krav
Över 25 år

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta med Quinyx, Micros och bokslut.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Friskvårdsbidrag

Kontakta
Marc Forth
Tel:0736881747
Epost: marc.forth@ssp.se

Arbetsgivare
SSP