SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Medarbetare till Burger King, Stockholm Central

SSP söker Medarbetare till Burger King på Stockholm Central. Vi söker personal för heltidstjänst.

Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Som medarbetare på Burger King Stockholm Central står du inför en fantastisk möjlighet att få utveckla dig själv och dina servicekunskaper. Att arbeta på Stockholm Central ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum.

Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga och samarbete. Du skall tycka om att arbeta under högt tempo. Vi vill att du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen.

. Strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor
. Föredrar skiftarbete där vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg
. Talar flytande svenska samt kan utrycka dig väl på Engelska

Burger Kings öppettider följer tågtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - Vänta inte med att skicka i din ansökan. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP